03 / 05 / 2024

Çukurova Balkon kişiye özel tasarım

Çukurova Balkon kişiye özel tasarım

Çukurova Gayrimenkul’un tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor.

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

Çukurova Balkon'da Private Home konsepti dikkat çekiyor!

İstanbul’un yükselen değeri Kartal ’da yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Çukurova Balkon projesi 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri ile herkesin hayal ettiği ferah, geniş metrekareli ve kişiye özel konseptiyle ideal bir yaşam sunuyor.

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Kurban Bayramı’nda, Mayıs ayı fiyatları ve cazip avantajlarıyla satışa devam edecek. Çukurova Balkon’da, hem peşinatsız hem de ödemeye bir yıl sonra başlayarak yine kişiye özel ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon'da kişiye özel dekorasyon imkanı!

Çukurova Gayrimenkul'un tüm dairelerini "Balkonlu olarak tasarladığı yeni projesi Çukurova Balkon, "Private Home" özelliğiyle dikkat çekiyor. Private Home özelliğiyle ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtabiliyor.

Çukurova Balkon'da kişiye özel daireler!

Her dairesi balkonlu olarak tasarlanan Çukurova Balkon, “Private Home”hizmetiyle daire içi tasarım alternatifleri sunarken ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtmalarına imkan tanıyor.

Çukurova Balkon'da kişiye özel tasarım imkanı!

Çukurova Gayrimenkul’un tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor.

Çukurova Balkon'da 3+1'ler 568 bin TL'ye!

Dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje olmasıyla dikkat çeken Çukurova Balkon’da kampanyalı fiyatlar ve ödeme seçenekleri Ramazan Bayramı’nda da sürüyor.

Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Kartal Metrosu'na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon'da, lansman dönemine özel sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor.

Çukurova Balkon Kartal fiyat listesi!

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Çukurova Balkon Konutları Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile yükseliyor. İşte Çukurova Balkon Kartal fiyat listesi...

Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Toplam 244 tane konutun yer aldığı Çukurova Balkon Evleri 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön talep toplayan Çukurova Balkon ne zaman teslim edilecek?

Kartal Çukurova Balkon satılık!

Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor.

Çukurova Balkon ödemeleri!

Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede inşa edilen Çukurova Balkon Konutları 'nda 244 tane daireye yer veriliyor. İşte Çukurova Balkon ödemeleri...

Kartal Çukurova Balkon iletişim!

Kartal Çukurova Balkon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlardan oluşuyor.

Çukurova Balkon kişiye özel tasarım Haberi

Çukurova Balkon kişiye özel tasarım

Her dairesi birbirinden farklı büyüklüğe ve iç mimariye sahip olan kişiselleştirilmiş butik proje Çukurova Balkon’da kişiye özel dekorasyon alternatifleri de oluşturularak, ev sahiplerinin kendi tarzlarını evlerine yansıtmaları mümkün kılınıyor.


“Balkon Hayatın Keyfidir” temasıyla her dairesi balkonlu olarak tasarlanan Çukurova Gayrimenkul’un yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” hizmetiyle daire içi tasarım alternatifleri sunarak ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtmalarına imkan tanıyor. Mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri ve zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda sunulan seçeneklerle konut sahipleri, hiçbir ek maliyet ödemeden kendi zevklerine göre seçimler yapabiliyor.


Farklı Büyüklükte ve Genişlikte Daireler


65 ila 273 metrekare arasında değişen tüm dairelerin iç mimarisinin farklı kurgulandığı Çukurova Balkon’da, her ihtiyaca göre büyüklük ve genişlikte daire bulmak mümkün. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve odaların metrekare dağılımının...