19 / 05 / 2024

çukurova emekli evleri

çukurova emekli evleri

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde emekli kadınlara "Emekli evlerine sahip çıkın, buraları sadece erkekler için yapmıyoruz" diye seslendi. Çetin, üniversiteli işsizler ile Çukurovalılar için yeni müjdeler ve haberler verdi.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan projede yüzde 12 indirim sağlanıyor...

Çukurova Balkon Evleri ödemeleri!

Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesinde daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. İşte Çukurova Balkon Evleri ödemeleri...

Çukurova Balkon güncel ev fiyatları!

Çukurova Balkon güncel ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Balkon Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi...

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'lerin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Balkon’da 1+1’ler 386 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 35’i satılan 1+1’lerin hepsinde balkon bulunuyor. 66 ila 84 metrekare arasında değişen deniz, adalar ve orman manzaralı 1+1’ler hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tercih ediliyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Çukurova Balkon Kartal'da 0,69 faiz oranı!

Çukurova Balkon Kartal'da 0,69 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuluyor. Çukurova Balkon Evleri'nde Fugo Mobilya'dan 20 bin TL'ye kadar hediye çeki veriliyor...

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

çukurova emekli evleri Haberi

çukurova emekli evleri

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde emekli kadınlara "Emekli evlerine sahip çıkın, buraları sadece erkekler için yapmıyoruz" diye seslendi. Sokak hayvanları için modern barınak yapılacağını belirten Çetin, üniversiteli işsizler ile Çukurovalılar için yeni müjdeler ve haberler verdi. 


"KADIN-ERKEK BİR ARADA OLACAKSINIZ" 


Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, tüm yöneticilerin katılımı ile düzenlediği Halk Günü'nde mevcut üç emekli evine ek olarak K.Evren Bulvarı üzerinde ve Yurt Mahallesi'nde de iki emekli evinin daha yapılmakta olduğunu söyledi. Emeklilerden 'delikanlı emekliler' olarak söz eden Çetin, çok özgün öneriler geldiğine dikkat çekti ancak yanlış anlaşılan bir görüntüyü de doğru bulmadığını vurguladı. Emekli kadınlara seslenen Çetin, "Biz bu emekli evlerini sadece erkek emekliler için yapmıyoruz. Kadın-erkek bir arada olacaksınız, emekli evlerine sahip...