08 / 05 / 2024

çukurova gayrimenkul bağdat caddesi

çukurova gayrimenkul bağdat caddesi

Çukurova Gayrimenkul yeni projelerini Bağdat Caddesin'deki Proje Atölyesi’nde geliştirecek...

Bağdat Caddesi'ndeki 2+1 evin maliyeti ne kadar? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hedabı X'ten Bağdat Caddesi'ndeki bir evin maliyetini hesapladı. İşte ayrıntılar...

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Sektördeki hareketlenme en çok Bağdat Caddesi'ne yansıdı!

Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesiyle gayrimenkul sektöründe yeniden başlayan hareketlilik en çok İstanbul Bağdat Caddesi'nde kendini gösteriyor...

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Akiş GYO, Bağdat Caddesi Beymen'in değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağdat Caddesi'nde yer alan Beymen mağazasının değerleme raporu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

İnşaat sektörü zorlu bir sürecin ardından 2016 yılının son çeyreğinde yaşanan yükseliş trendini 2017 yılında da sürdürmeyi bekliyor.Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı.

çukurova gayrimenkul bağdat caddesi Haberi

çukurova gayrimenkul bağdat caddesi

Adana’da tam 20 yıldır prestijli projelere imza attıktan sonra rotasını İstanbul’a çevirerek Kartal’da Adanus Park ve Çukurova Tower projelerini hayata geçiren Çukurova Gayrimenkul, şimdi de Bağdat Caddesi’ne yelken açtı. Çukurova Gayrimenkul, özellikle yenileme projeleri için gelen yoğun talep üzerine Bağdat Caddesi’nin en değerli lokasyonlarından Caddebostan’da bir Proje Atölyesi kurdu.


Bağdat Caddesi’nde bölgenin prestijli yapısına uygun butik projeler inşa etmeyi planladıklarını belirten Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, yeni projeleri için İstanbul’un merkezi lokasyonlarında arsa arayışına da devam ettiklerini söyledi. Cafer Kara, artık tüm Çukurova Gayrimenkul projelerini caddedeki Proje Atölyesi’nde geliştireceklerini ifade etti.


Caddebostan’daki Çukurova Gayrimenkul Proje Atölyesi’ne 0216 328 55 55 numaralı telefondan ve www.cukurovam.com sitesinden ulaşmak...