30 / 04 / 2024

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüm

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüm

Emlakkulisi.com olarak Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

İnşaat sektörü zorlu bir sürecin ardından 2016 yılının son çeyreğinde yaşanan yükseliş trendini 2017 yılında da sürdürmeyi bekliyor.Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

İstanbul'da depremin çaresi kentsel dönüşüm!

Türkiye'de nüfusunun yüzde 95’i deprem tehdidi altında yaşıyor ve yaklaşık 14 milyon konut ise afet riski altında.  Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son İstanbul’da kentsel dönüşümün daha hızlı  işleyebilmesi için acil eylem planı uygulanmasının şart olduğunu söyledi. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Tamer Son, ''kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart'' dedi.

Tamer Son: 7.5 milyon bina acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Şehircilik Günü kapsamında kentsel dönüşüme dikkat çekerek, 7.5 milyon binanın acilen yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya! 

Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesinde yaşam başladı. Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. 

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüm Haberi

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüm


Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com olarak Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız ile bir röportaj gerçekleştirdik. Yıldız hem Çukurova Balkon projesini hem de gelecek hedeflerini anlattı. İşte o röportaj...


1-) Çukurova Balkon projesinin detaylarını alabilir miyiz?

Kartal’da 19 ve 20 katlı iki bloktan oluşan bir rezidans projesi olan Çukurova Balkon, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 261 konuttan ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Ön tarafı Marmara Denizi ve adalar, arka tarafı ise orman manzaralı olan Çukurova Balkon’da tüm daireler balkonlu. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre iki ya da üç balkon, bazı 2+1 ve 3+1 dairelerde ise 30 metreye kadar teras bulunuyor. Bahçe katlarında 20 metrekare bahçe kullanım alanı ve bahçe çıkışları da mevcut. 


Kartal Adliye...