03 / 05 / 2024

Çukurova Gayrimenkul mersin projesi

Çukurova Gayrimenkul mersin projesi

Çukurova Gayrimenkul'ün Mersin'deki yazlık ev projesi Avrupalılar ve Ruslardan yoğun ilgi gördü. Evlerin yarısı Hollandalılara gitti...

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Gayrimenkul’den Babalara özel çifte fırsat!

Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı sunuluyor...

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Çukurova Gayrimenkul’den Ramazan ayı boyunca kampanya!

Ramazan ayı boyunca Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile hemen teslim kira garantili konut fırsatı sunuluyor. 

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul mersin projesi Haberi

Çukurova Gayrimenkul mersin projesi

Adana ve Mersin'de 30'a yakın konut projesini hayata geçiren Çukurova Gayrimenkul'ün yazlık projesi yabancılardan yoğun ilgi görüyor. Mersin'deki ev projelerine Avrupa ve Rusya'dan talep geldiğini anlatan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, evlerin yarısını Hollandalılar'a sattıklarını açıkladı. İstanbul'da Adanus Park'tan sonra Çukurova Tower'm inşaatına başlayan şirket, Avrupa yakasına yoğunlaştı. Son, Bayrampaşa-Merter ve Kağıthane-Cendere aksında yapacakları projelerin arazi görüşmelerinde pazarlık aşamasında olduklarını söyledi. 


GÖRÜŞMELER ASKIYA ALINDI 

Görüşmeleri Gezi Parkı olaylarından sonra bir süre askıya aldıklarını açıklayan Son, "Önümüzü görmeyi bekliyoruz" dedi. İnşaat sektörünün hassas bir sektör olduğunu belirten Son, "Faizler yükselmeye başladı. Bunun sebebi hem dünya ekonomisindeki durum hem de Gezi gerginliği" diye konuştu.


Seda Tabak/Sabah...