04 / 05 / 2024

Çukurova İnşaat adanada yeni proje

Çukurova İnşaat adanada yeni proje

İstanbul’da ilk projelerini 80 milyon lira ciro beklentisi ile Kartal’da gerçekleştiren Çukurova İnşaat hedef büyüttü. Şimdi sırada 200- 300 üniteli, cirosu 100 milyon liranın üzerinde proje geliştirmek var...

Çukurova Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin ihalesini Günbeton İnşaat-Terminal Yapı ortak girişi, 100 milyon Euro kira bedeli ile kazandı. Toplam yatırım tutarının 250 milyon Euro olması hesaplanan inşaat ortaya çıkan güvensizlik nedeniyle DHMİ Yönetim kurulunca ihale iptal edildi.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Zöhre Şamiloğlu vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Bedriye Erdoğan vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Fatih Erdoğan'ın annesi Bedriye Erdoğan vefat etti. 

TOKİ Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Çukurova Havalimanı'nın inşaatı başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,"Çukurova Havalimanı İnşaatını Başlatma Töreni"nde yaptığı konuşmada, Çukurova Havalimanı'nın 29 Ekim 2018'de açılacağını belirtti.

Çukurova Havalimanı'nın inşaatı başlıyor!

Çukurova Havalimanı İnşaatını Başlatma Töreni, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla başladı.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

İnşaat sektörü zorlu bir sürecin ardından 2016 yılının son çeyreğinde yaşanan yükseliş trendini 2017 yılında da sürdürmeyi bekliyor.Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı.

Çukurova İnşaat adanada yeni proje Haberi

Çukurova İnşaat adanada yeni proje



İstanbul’da ilk projelerini 80 milyon lira ciro beklentisi ile Kartal’da gerçekleştiren Çukurova İnşaat hedef büyüttü. Şimdi sırada 200- 300 üniteli, cirosu 100 milyon liranın üzerinde proje geliştirmek var.


Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren Adana merkezli Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’daki ilk yatırımları olan Çukurova Tower’ın ardından yeni yatırımlara göz kırpmaya başladı.


Şirketin halen Adana’da inşaatı devam eden ve yakında inşaatlarına başlayacakları yeni projeleri bulunuyor.


İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara ve Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, yatırım yaptıkları bölgelerde kriterlerinin merkezi lokasyonlar olduğunu kaydetti. Bunun için Avrupa yakasında Büyükdere Caddesi ile Haliç, Anadolu yakasında Kozyatağı ve Kadıköy arasındaki bölgeler mercek altına alındı.


Karma yapı olacak


Üzerinde çalıştıkları ve anlaşmaya varmak üzere oldukları birkaç alternatif olduğuna dikkat çeken Kara, yeni projeyi 2014 yılı içinde devreye alacaklarını...