02 / 05 / 2024

Çukurova Kartal Towers

Çukurova Kartal Towers

Çukurova Tower’dan sadece 1.420 TL peşinatla ve taksitleri seneye ödemeye başlayarak lüks bir ev sahibi olmak mümkün

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Referans Kartal Towers 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Kartal Towers Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Referans Kartal Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde cazip ödeme imkanı fırsatları sunuluyor.

Referans Kartal Towers projesinde fiyatlar güncellendi!

Referans Kartal Towers'da fiyatlar güncellendi. Projede fiyatlar 407 bin TL'den başlıyor ve 2 milyon 932 bin TL arasında değişiyor...

Referans Kartal Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Kiler GYO faiz kampanyası detayları!

Kiler GYO faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu projelerinde geçerli.

Kartal Çukurova Balkon’dan 78 farklı daire alternatifi!

Çukurova Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 ay 0.98 faizle her zevke ve ihtiyaca uygun hemen teslim kira garantili daireler...

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

Kiler GYO’dan vade farkında dev indirim!

Kiler GYO, vade farkını yüzde 0,45’ çekti. Peşinde yüzde 20 indirimin sağlandığı ‘Referans Bahçeşehir’, ‘Referans Güneşli’, ‘Referans Kartal Kordonboyu’ ve ‘Referans Kartal Towers’ projelerinden ayrıca yüzde 5 peşinatla 120 ay vadeli olarak ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Kartal Towers Haberi

Çukurova Kartal Towers



İstanbul’un cazibe merkezlerinden Kartal’da her hafta bir kat yükselerek hızla ilerleyen Çukurova Tower, E-5’in altında, Sabiha Gökçen Havaalanı’nın yanı başında, metroya 2, Kartal Adliyesi’ne 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor. Çukurova Gayrimenkul, değerli lokasyonu, Adalar manzarası, kalitesi ve mimarisiyle sadece Türkiye’de değil, dünyada da yatırımcıların gözdesi olan Çukurova Tower’da cazip bir kampanya da uyguluyor.


Çukurova Tower’dan sadece 1.420 TL peşinatla ve taksitleri seneye ödemeye başlayarak lüks bir ev sahibi olmak mümkün. Çukurova Tower’da yüzde 1 peşinatla konutunu alanlar, peşinatın yüzde 12’sini bir yıl sonra, kalan yüzde 12’sini ise teslimde ödüyorlar. Yüzde 75’lik kısım için de projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor.


Yeşile dost konseptiyle öne çıkan ve yüzde 90’ı yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılan Çukurova Tower’da...