05 / 05 / 2024

Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı

Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle mobilya sektörü de canlandı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine düşmesiyle Ordu'da emlak ve inşaat sektörünün yanı sıra mobilya sektörünü canlandırdı.

Müzeyyen Şevkin'den Çukurova Bölgesel Havalimanı ihaleleri hakkında soru önergesi! 

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Çukurova Bölgesel Havalimanı'na ilişkin yapılan ihaleleri meclise taşıdı. Şevkin, mecliste yanıtlanması istemiyle soru önergesi sundu...

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin sorunları mecliste!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin üç aydır ücretlerini alamamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Başarır, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Mobilya zincirleri yeni girişimciler arıyor!

Mobilya sektöründe markalı zincir sayısı giderek artıyor. Bu zincirler ise kendi mağazalarının yanında franchise vererek de büyüyor, Yaptığımız araştırmaya göre, mobilya sektöründeki yedi marka 2019 yılının sonuna kadar 252 franchise şube daha açmayı planlıyor..

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasını taşıyan projede bayrama özel kampanyayla sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunuyor.

Çukurova Balkon'da annelere 5 bin TL mobilya çeki!

Hemen teslim avantajının sunulduğu Çukurova Balkon, Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. 

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan projede yüzde 12 indirim sağlanıyor...

Çukurova Balkon Evleri ödemeleri!

Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesinde daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. İşte Çukurova Balkon Evleri ödemeleri...

Çukurova Balkon Kartal tam fiyat listesi 2017!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon Kartal projesinde tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim ile ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları!

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa edildi...

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Haberi

Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı

TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuar gezisi hakkında bilgi veren Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, üyelerinin katıldığı fuar ziyaretinin kendileri açısından çok yararlı geçtiğini kaydetti. Oda Başkanı Aktaş, mobilya fuarlarının sektöre ve ekonomiye canlılık getirdiğini vurgulayarak şöyle konuştu: "Fuarda sergilenen makine vb. yeni ürün ve model çeşitlerini görme ve inceleme fırsatı bulan üyelerimiz, bu ziyaretten oldukça memnun ayrıldı. Fuarlar mobilya sektörünün zenginliğini yakından görmemizi sağlıyor."



Sabah...