19 / 05 / 2024

çukurova spor faaliyetleri

çukurova spor faaliyetleri

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, “Çukurova’nın her metrekaresine müdahale ederek, bambaşka bir kent haline getireceğiz” dedi. Karaarslan, Çukurova’yı yönetmeye hizmet için talip olduklarını söyledi...

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, İpekböceği Sokak'ta kuruldu.

Batman Sason Yatılı Bölge Ortaokulu’na spor kompleksi yapıldı!

Sason Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Bozkurt, yaptığı açıklamada, halı saha, voleybol ve basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan spor kompleksinin hizmete girdiğini ve yeni spor kompleksiyle sportif faaliyetleri daha güzel icra edeceklerini belirtti.

Çukurova Huzurevleri Mahallesi'nde yeşil alan tartışması!

Adana'nın Çukurova ilçesinde, belediyenin yeşil alana spor tesisi yapmak istemesine imar durumu nedeniyle karşı çıkan bazı mahalleliler, alana yapılacak halı saha üzerinden haksız rant elde edileceğini ileri sürdü.

Karaman Çok Amaçlı Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Spor salonunun 750 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Karaman çok amaçlı spor salonu inşaatı başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Hayati Kısacık, "Çok Amaçlı Spor Salonumuzun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. " dedi.

Çukurova'da sosyal tesis yapım işi ihale edilecek!

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Çukurova'da spor salonu ve sosyal tesis yapım işi 28 Mayıs 2015 günü 11:00'de ihale edilecek.

Kartal Çukurova Tower'da 600 bin liraya 3+1! Ekim'de teslim!

Kartal Çukurova Tower projesi 35 katlı tek blok halinde yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği Çukurova Tower'da sinema salonları, spor alanları, havuz ve oyun alanları bulunuyor...

Muğla yeni bir sosyal ve kültürel alana kavuşuyor!

Muğla Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanı önümüzdeki ay içinde hizmete açacak. 20 bin 600 m2 alan üzerine kültürel, sosyal ve spor faaliyetleri yanında otopark ve halk pazarı kurulacak....

Geniş yeşil alanlar, büyük yüzme havuzu ve spor salonları sizin tercihiniz hangisi 77 bin TL'ye!

Yazın gelmesiyle birlikte evlerimizi terk etmeye başladık. Çünkü kimimiz yüzmek, kimimiz yürümek kimimiz ise spor yapmak isteriz. Artık bunun için çok uzağa gitmek gerekmiyor. Çünkü konut projeleri artık bir konuttan daha fazlasını vermek için dizayn edil

Diyarbakır 'da yapılan spor tesisinde sona yaklaşıldı!

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Diyarbakır 'da yapılan bölgenin en büyük çok amaçlı spor salonun gelecek ay hizmete gireceğini bildirdi. Diyarbakır 'ın yanı sıra bölgeye hizmet verecek tesisin uluslararası müsabakalara da ev sahipliği yapması planlanıyor

Yahya Kemal Kapalı Spor Salonu, 2013'te hizmete giriyor!

İL Özel İdaresi tarafından Kağıthane'de yapılması planlanan 'Yahya Kemal Kapalı Spor Salonu'nun inşaatına başlandı. Tesis olimpik yüzme havuzu, basketbol sahası, futbol sahası, fitness salonları ile Kağıthane ve İstanbul halkına hizmetler verecek

çukurova spor faaliyetleri Haberi

çukurova spor faaliyetleri


AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, “Çukurova’nın her metrekaresine müdahale ederek, bambaşka bir kent haline getireceğiz” dedi.


Karaarslan, Çukurova Üniversitesi Mezunlar Derneği’ni (ÇÜMED) ziyaret etti. ÇÜMED Başkanı Hukuk Fakültesi Genel Sekreteri Cengiz Kurt, dernek yönetimi ve üyelerince karşılanan Dr. Karaarslan, Çukurova’yı yönetmeye hizmet için talip olduklarını söyleyerek, “Ecdadımla, kendimle ve kendimden sonrakilerle iyi anılmak istiyorum. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak en zor denilen yerden hedeflerimizi koyarak Çukurova’ya hizmet için talip olduk. İnanan insan için zorluk sadece üzerindeki tozu silkeleyen ya da cilasını parlatan ufak tefek imtihanlardan ibarettir. Ben başladığım gün Çukurova dedim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Ne kadar zor olursa olsun inançla, çalışmayla başarılabileceğini inşallah herkese göstereceğiz” dedi.


“Görünen köy kılavuz istemez” diyen Karaarslan, sözlerini şöyle...