19 / 05 / 2024

çukurova turizmi ne durumda

çukurova turizmi ne durumda

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, , Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin birer kültür hazineleri olduğunu belirterek, yetkilileri Çukurova bölgesinin tanıtımı için birlikte hareket etmeye çağırdı.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Çukurova Havalimanı inşaatında son durum ne?

Çukurova Havalimanı, yarım kalan inşaatı ile hayal kırıklığı yarattı. İlk projenin sahibi Emre Arolat Mimarlık, proje üzerinde değişiklik yapılması konusunda bilgileri olmadığını, ortaya çıkabilecek yapısal güvenlik zafiyetlerinden dolayı sorumluluk kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ne zaman açılacak?

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Hedefimiz, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nı 2019 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunmak" dedi...

Çukurova arsa yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Sanayi ve tarım için avantajlı bir bölge olarak öne çıkan Çukurova, hızla değer kazanarak yatırımcılardan yüksek talep görüyor. 

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

çukurova turizmi ne durumda Haberi

çukurova turizmi ne durumda

ADRO Başkanı İsa Akdağ, yaptığı çokta güzel çalışmalar açıklamada "Peki neden biz bu hazineleri satamıyoruz? Sebebi belli, illerin değil bölgenin pazarlanması gerektiğini herkesçe biliniyor aslında ve ADRO kurulduğu günden bu güne kadar hep bu tezi savundu ama kimse duymak istemedi" ifadelerini kullandı. ADRO'nun geçen yıl bölgeyi bir şemsiye altında buluşturmayı başardığını ve Doğu Akdeniz Turizm Platformu'nu (DATUP) oluşturduklarını anlatan Akdağ, şunları kaydetti: 


"OLUŞTURULAN RUH SES GETİRMEYE BAŞLADI" "Ama bu sadece odanın istemesi ve zorlaması ile olmuyor. DATUP'a ne devlet kurumlan ne Belediyeler nede STK'lar sahip çıktı. Bölge'nin en büyük sorunu birlik, beraberlik ve ortak tanıtım. Yine bu yıl ikincisini düzenlediğimiz, Çukurova Turizm Ödüller, bir bölge turizm markası yarattığımız halde, bölgenin duyarsızlığı bir kez daha canımızı acıttı. Ödül törenimize bölgenin Bakanı,...