27 / 04 / 2024

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..



SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal’da Adliye Sarayı’na komşu konumda hayata geçirilen Çukurova Balkon’da, 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü kapsamında avukatlara özel yüzde 5 indirim uyguluyor.

Dairelerin hemen teslim edildiği Çukurova Balkon'da bu kampanya Nisan ayı boyunca geçerli olaca. Kampanya dahilinde bu özel fırsata ek olarak projeden yatırım amacıyla konut alanlara, Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla kısa sürede uygun profilde kiracı da bulunuyor.

Adliye Sarayı’na 1,5 kilometre mesafedeki konumuyla avukatlar tarafından yoğun ilgi gören Çukurova Balkon, her zevke ve ihtiyaca uygun bol alternatifli daire alternatifleri sunuyor.

Projedeki tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunuyor. Projede bazı dairelerde iki ya da üç balkon, bazılarında ise 30 metrekareye kadar teras ya da 20 metrekareye kadar bahçe kullanım alanı da sunuluyor.

Yatırımcı avukatlar için hazır kiracı

Çukurova Gayrimenkul'ün anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla, Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen yatırımcı avukatlara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor. Böylece yatırım amaçlı konut alan avukatlar kiracı bulmak için hiç uğraşmıyor.

 

Çukurova Balkon da Avukatlar Günü ne özel indirim!

Adliye Sarayı’na 1,5 kilometre

Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde ulaşım kolaylığı sağlıyor. Deniz, adalar ve orman manzaralı daireleriyle dikkat çeken Çukurova Balkon, şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak, ormanın yanı başında ferah bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Çukurova Balkon da Avukatlar Günü ne özel indirim!

Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi farklı

19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da, daireler 65 ila 273 metrekare arasında değişiyor. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımı farklılık gösteriyor. Projede, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklere sahip. 

Bu doğrultuda projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor. Ayrıca ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler, teras, bahçe kullanımı gibi alternatifler içinden seçim yapma şansı da bulunuyor.

İki katlı kapalı sosyal tesis ve yüzde 85 yeşil alan

Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan projenin sosyal alanları kapsamında; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı bulunuyor. 

Kapalı otoparklarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için birer, 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanılabiliyor.

 

Web: http://www.cukurovabalkon.com/

 


projeye sor



Geri Dön