04 / 05 / 2024

Çukurova Yapı Zirvesi projesi

Çukurova Yapı Zirvesi projesi

1. Çukurova Yapı Zirvesi için hazırlıklar başladı. Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. Çukurova Yapı Zirvesi" için hazırlıklar başladı.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi iptal mi edildi?

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi'nin iptal edilme nedeni meclis gündemine taşındı. CHP'li  Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Türkiye'den konut alacak Avrupa’daki Türklere altın tavsiyeler!

Çukurova Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Son, Avrupa’daki Türklere Türkiye’den konut alırken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda önemli ipuçları verdi..

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

Türkerler ve İZSİAD ortaklığında İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi yapıldı!

İZSİAD tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü Türkerler Holding - Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı.

Metal Yapı Konut, 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde!

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Toplam 261 konuttan meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesinde fiyatlar 386 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Çukurova Yapı Zirvesi projesi Haberi

Çukurova Yapı Zirvesi projesi

Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve HOME&OFFICE CONCEPT dergisi işbirliği ile Adana'da düzenlenecek olan zirve ulusal ve uluslararası birçok önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor Yapı sektörünün tüm taraflarını buluşturacak olan "1. Çukurova Yapı Zirvesi"nde Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler incelenirken, sektörün sorunları da irdelenecek. Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve HOME&OFFICE CONCEPT dergisi işbirliği ile Adana'da düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi ile ilgili olarak HOME&OFFICE CONCEPT Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Öncül, "Bölgemizde bu formatta ilk kez yapı sektöründeki birçok konu tüm tarafları ile birlikte masaya yatırılacak. Konular yerel, ulusal ve global ölçekte konuşulacak" dedi.Sektörde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşların ortak sıkıntılarının konuşulacağı zirvede, konusunda uzman isimler dinleyicilerle bir araya gelecek. Akıllı ve yeşil binadan başarı öykülerine, kentsel dönüşüm, imar ve...