10 / 05 / 2024

Çukurova yenileme projeleri

Çukurova yenileme projeleri

Soner Çetin, projeye aykırı olduğu tespit edilen 18 inşaatın mühürlendiğini açıkladı. Halk Günü'nde müteahhitlere bir kez daha seslenen Çetin, "Babamın çocuğu da olsa projeye aykırı bina yapanı kesinlikle affetmem" dedi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL harcandı!

Trabzon'da 12 yılda kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak, hak sahiplerine 950 milyon liralık ödeme yapıldı

Mamak Altıaağaç'ta 1825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Mersin'de 13 milyon TL'lik kavşak 3 ayda tamamlanacak!

13 milyon lira bütçeli kavşak, yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında yapüan çalışmalarla da, kente yeni bir çehre kazandırılıyor.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çukurova yenileme projeleri Haberi

Çukurova yenileme projeleri

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, projeye aykırı olduğu tespit edilen 18 inşaatın mühürlendiğini açıkladı. Halk Günü'nde müteahhitlere bir kez daha seslenen Çetin, "Babamın çocuğu da olsa projeye aykırı bina yapanı kesinlikle affetmem " diye konuştu. 


Soner Çetin. Nazmi Tuııcel adlı bir yurttaşın Belediye Evleri'ndeki olası kentsel dönüşüme yönelik sorusuna şıı karşılığı verdi: "Çukurova ilçemizin değişik yerlerinde 18 bina mühürlenmiştir. Bu binalar projeye uygun hale getirilmediği takdirde o mühürler kesinlikle sökülmez. Bir kez daha buradan net biçimde ifade ediyorum; Babamın çocuğu da olsa hormonlu bina yapanı kesinlikle affetmem. Boşuna masraf etmeyin, her şeyi hukuka ve projeye uygun hale getirin." 


"BELEDİYE EVLERİNDEKİ AVUKATINIZIN!"


' Zeynep Horozoğlu adlı vatandaşın "Belediye Evleri'ndeki yoğunluk ne olacak?" biçimindeki sorusu üzerine henüz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay çıkmadığı için...