30 / 04 / 2024

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...



Türkiye yüzyılı projeleri için çalışmalara başlandı. Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu sene çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

YATIRIMLAR İÇİN KOLLAR SIVANDI!

Vatandaşa vadettiği yatırımları bir bir yerine getiren devlet, İstanbul-Ankara arası Süper Hızlı Tren (SHT) Projesi'nin ihalesine bu yıl çıkacak. Seyahat hızı 350 kilometre, süresi ise 80 dakika olacak Ankara-İstanbul SHT'nin 2028 yılına yetiştirilmesi planlanmakta. 

Öte yandan 201 kilometre uzunluğundaki Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli arasında hızlı tren hattı çalışmaları devam ediyor.  Bu proje tamamlandığında, Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika olacak.

Sabah Gazertesi'nde yer alan habere göre; Ankara-İzmir mevcut demiryolu 824 kilometreden 624 kilometreye inerek seyahat süresi yaklaşık 3.5 saate düşecek.

313 kilometre uzunluğundaki Mersin-Adana-Osmaniye ve Gaziantep hızlı tren hattı ile Adana-Gaziantep arasında seyahat süresi 2 saat 15 dakikaya düşecek.

 Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

ANKARA KAYSERİ ARASI 2 SAAT OLACAK!

229 kilometrelik Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı ile yolcu seyahat süresi 1.5 saate; yük taşıma süresi ise 2.5 saate düşecek. Ankara-Sivas hızlı demiryolu ile entegre olan Yerköy – Kayseri Hızlı Tren Hattı ile İstanbul-Kayseri arası ulaşım 5 Saat 15 dakika olacak. Ankara-Kayseri arasında ise ulaşım süresi 2 saate inecek.

KARAMAN ULUKIŞLA ARASI 35 DAKİKA

Konya-Karaman hızlı tren projesinin devamı olan 135 kilometrelik Karaman-Ulukışla hızlı tren projesinin yapımı hızla devam ederken, Karaman-Ulukışla seyahat süresi 1 saat 35 dakikaya düşecek.

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILACAK

Mersin Tarsus'da yapımı süren Çukurova Havalimanı'nın kısa sürede açılması hedeflenirken, Yozgat ile Bayburt-Gümüşhane havalimanları da 2025 yılı içerisinde hizmete alınacak. Böylece havalimanı sayısı 62'ye yükselecek. Trabzon Yeni Havalimanı proje çalışmaları da hızla devam ediyor.

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbulluların beklediği o metro hattı 2025'te açılacak!

Geri Dön