05 / 05 / 2024

Cumalıkızık 1/1000lik koruma ölçekli imar planına onay

Cumalıkızık 1/1000lik koruma ölçekli imar planına onay

Bölgenin hem yerli hem yabancı turistler için önemli bir çekim merkezi haline gelmesini ve tarihi mirasa zarar veremeden köyün yeniden şekillenmesini sağlayacak olan 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı onaylandı.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Beko'dan, FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 TL indirim fırsatı!

Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'te kasım ayına özel iki günlük kampanya başlattı. Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulaması devam etmekte. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Bakan Özhaseki açıkladı! Son bir yılda egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca yaptırım uygulandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, son 1 senede gerçekleştirilen denetimlerde egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca idari yaptırım uyguladıklarını ifade etti.

KOSGEB'den KOBİ'lere yaklaşık 1,9 milyar lira destek!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2023 yılının ilk yarısında 27 bin işletmeye yaklaşık 1 milyar 900 milyon TL destek ödemesi gerçekleştirdi.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Kız Kulesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 369 Ada 1 Parsel Kız Kulesi 1/5000 Ve 1/1000 Ölçekli Nazım Ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vestel 3 Gözü Gazlı 1 Gözü Elektrikli Solo Fırın 5.999 TL! En uyguna nerden alınır? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağında yenilik isteyenler için Vestel, 3 gözü gazlı 1 gözü elektrikli solo fırını 9 taksit imkanı ile tüketicisinin beğenisine sunuyor. Buz çözme özelliğinden, yoğurt yapma özelliğine kadar bir çok yeniliği ile Vestel 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kurundaki hareketlilik son gaz devam ederken, vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Dolarınız varsa 1 dakika bile beklemeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi gören küçük dilini yutacak.

Dev Sevgililer Günü İndirimi! Pırlanta kalp tek taş yüzük 1.590 TL’ye indi! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Seçili pırlanta takı modellerinde yüzde 55 indirim başlatan Lova’nın indirime giren ürünleri arasında baget pırlanta yüzükler, efektli pırlanta beştaş yüzükler, pırlantalı küpeler ve kolyeler de yer alıyor.

Kırmızı et pahalı değil! 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabiliyor!

Yeni yılla birlikte ete gelen peş peşe zamlarla etin kilo fiyatı 200 TL'ye ulaştı. Ancak ilginç bir hesap söz konusu. Kırmızı etin 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabilmesi etin pahalı olmadığı yorumlarına neden oldu.

Gram altının 1.707 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı adeta 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Gram altının 1.707 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanın ağzı adeta 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı... Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen siz de bakın...

Cumalıkızık 1/1000lik koruma ölçekli imar planına onay Haberi

Cumalıkızık 1/1000lik koruma ölçekli imar planına onay

Bölgenin hem yerli hem yabancı turistler için önemli bir çekim merkezi haline gelmesini ve tarihi mirasa zarar veremeden köyün yeniden şekillenmesini sağlayacak olan 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı da Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan yapılan incelemeler sonrası onaylandı. 

Bu onay sonrası UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Cumalıkızık'ta 7 bölge, çevre düzenlemesi ve mimari projeler yapılarak Osmanlı'nın kuruluş günlerine tanıklık eden tarihi dokuya zarar verilmeden eski kimliğine yeniden kavuşacak. 


A...