03 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Gana Millet Camii

Cumhurbaşkanı Gana Millet Camii

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana'nın başkenti Akra'da bulunan ve inşaatı devam eden Gana Millet Camii ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Atatürk Havalimanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 79 ilde 369 millet bahçesi yapıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "79 ilde 60,6 milyon metrekarelik alanda 369 adet millet bahçesi projesini hayata geçiriyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi de verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan her şehre millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, millet bahçelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023'e kadar 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefleri olduğuna dikkat çekti ve bugüne kadar 61 millet bahçesinin hizmete sunulduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan her ile millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, hedeflerinin 2023'e kadar tüm illerde en az bir millet bahçesi yaparak 81 milyon metrekareye ulaşmak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2020'de erişebilir konutlar inşa edeceğiz!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Öyle konutlarımız var ki yangın çıksa itfaiye giremiyor. Bunları erişebilir hale getirmemiz lazım'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçeleri ile coşuyoruz!

"İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşması"na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri ve yatırımları anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya metro ve millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanı’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Ankara mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ankara için 5 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 300 ovamızı sit alanı ilan edeceğiz!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''258 ovamızı sit alanı ilan ettik. Bunu 300'e çıkartacağız'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'ye millet bahçesi müjdesi!

Partisince Kayseri'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eski hava ikmal bakım merkezinin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana bir millet bahçesi kuruyoruz'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atatürk Havalimanı'nı millet bahçesine çeviriyoruz!

Üsküdar'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atatürk Havalimanı'nın olduğu yeri millet bahçesine çeviriyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kartal'a millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bu dönem iki önemli projemiz var; biri millet bahçeleri, biri millet kıraathaneleri. İnşallah Kartalımıza güzel bir millet bahçesini yapacağız, bir de güzel bir millet kıraathanesi yapacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Gana Millet Camii Haberi

Cumhurbaşkanı Gana Millet Camii

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akra'nın Müslümanların yoğun bulunduğu Kanda mahallesinde, Türkiye Diyanet Vakfı ve Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nın desteğiyle yaptırılan Millet Camii ve Külliyesi'nin inşaatını gezdi.


Erdoğan'ın ziyareti sırasında Ganalı Müslümanlar ve bu ülkede yaşayan Türkler sevgi gösterisinde bulundu. 


Camii inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "Değerli kardeşlerim, her şeyden önce bugün burada caminin geldiği başarılı seviye bizi mutlu etti. Sayın Gana Devlet Başkanı Mahama, caminin adının Millet Camisi olduğunu söyledi. Caminin yapılması sadece Akra için değil tüm Gana için öneme haizdir. Diyanet ve Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nın yaptığı camimizin tüm Müslümanlara hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum" dedi.


Camii ve külliyetinin 40 dönümlük bir arazide meydana geleceğini belirten Erdoğan "İnşallah, Akra'daki bu camii-külliye bir ilim irfan yuvası olmasının yanı sıra, insan...