22 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı Ordu Giresun Havalimanı açılış

cumhurbaşkanı Ordu Giresun Havalimanı açılış

"Denizin üzerine inşa edilen ilk havaalanı" olacak Ordu-Giresun Havaalanı, seçim meydanlarında yoğun miting programını sürdüren Başbakan Davutoğlu ile açılışlar nedeniyle Türkiye'yi dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı buluşturacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fındık alım fiyatı açıklaması Fındığın kilosu kaç lira?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada fındık alım fiyatını da açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada kabuklu fındığın ortalamasının 54 lira olarak belirlendiğini duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Giresun açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "TOKİ'nin Dereli'de yapacağı 142 konutun inşası için çalışmalara hemen başlanmıştır, Doğankent'te de 120 konut yapılacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'da kentin silüetini bozan bina hala yıkılmadı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da kentin siluetini bozan binanın yıkılmadığını öğrenince, "Bana günübirlik Ordu yaptıracaksınız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyütürken Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyledi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı yurtdışı seferlere hazırlanıyor!

Ordu-Giresun Havalimanı birinci yıldönümünde yurtdışı seferlere hazırlanıyor. Başkan Yılmaz: 22’nci gümrük noktası burası olacak. Ordu-Giresun Havalimanı henüz birinci yılını doldurmadan beklenenin üzerinde ilgi gördü.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla arsa fiyatları arttı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından bölgedeki arsa fiyatlarında büyük bir artış var.Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını yüzde 400 artırdı!

Deniz üzerine yapılan ilk havalimanlarından Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışının ardından Gülyalı ilçesindeki arsa fiyatları yüzde 400 arttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, havalimanının ilçenin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı yatırımcı sayısını artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla bölge yatırım için cazip hale geldi. Ulaşımın kolaylaştığı bölgeyi ziyaret eden işadamlarının sayısında artış yaşandı. OTSO Başkanı Servet Şahin, "Bu ziyaretler yatırıma dönüşecek" dedi.

Ordu Giresun Havalimanı bölgedeki ev fiyatlarını arttırdı!

Yatırımcının akınıyla ilgili konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, "Ordu-Giresun Havalimanı'nın meyvelerini toplamaya başladık.

cumhurbaşkanı Ordu Giresun Havalimanı açılış Haberi

cumhurbaşkanı Ordu Giresun Havalimanı açılış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Ordu-Giresun Havaalanı’nın açılışını birlikte yapacak.

Türkiye'nin, "denizin üzerine inşa edilen ilk havaalanı" olacak Ordu-Giresun Havaalanı, seçim meydanlarında yoğun miting programını sürdüren Başbakan Davutoğlu ile açılışlar nedeniyle Türkiye'yi dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı buluşturacak.


Erdoğan ile Davutoğlu, 22 Mayıs'ta, denize 29 milyon ton taş dökülerek inşa edilen havalimanının açılışını birlikte yapacak. Temeli 2011'de atılan ve deniz üzerine inşa edilen Avrupa ve Türkiye'nin ilk havaalanı olma özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı için denize 29 milyon ton taş döküldü. Havaalanının 3 kilometrelik pisti, günde 138 kamyonun taşıdığı taşlarla doldurulan alanda yapıldı.


Benzeri Japonya'da var


Türkiye'de deniz dolgusu ile yapılacak en prestijli yatırım olarak dikkat çeken havaalanının benzeri, Japonya'nın Osaka kentinde bulunuyor. Türkiye'nin 52. havaalanı olan Ordu- Giresun Havaalanı 3 bin 600 pist uzunluğunda, yıllık...