12 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı ucube bina

cumhurbaşkanı ucube bina

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Doğup büyüdüğüm mahalledeki nişan taşları yerinde şimdi hiçbir sanatsal değeri olmayan ucube binalar var. Gelin buraları yıkalım' dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda inşaatı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Ülkenin her tarafında bina altyapısında radikal adımlar atmak zorundayız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'da kentin silüetini bozan bina hala yıkılmadı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da kentin siluetini bozan binanın yıkılmadığını öğrenince, "Bana günübirlik Ordu yaptıracaksınız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT’in yeni binasını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki MİT'in yeni binasını inceledi.Yaklaşık 5 bin dönüm alanın üzerinde inşa edilen bina 3 metre yüksekliğinde duvarlarla çevrili.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karakas'a türk camisi inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ağırladı. Erdoğan görüş sonrası Karakas'a türk camisi inşa edeceklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu Konakları'nı inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası Cumhurbaşkanı'na sunulacak!

51 yıldır hizmet veren ancak 15 Temmuz gecesi darbecilerin saldırıları sonrası kullanılamaz hale gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yeniden inşa ediliyor. Yeni binanın projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacak.

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müzik üniversitesi kuracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah bu müzik üniversitesini kuracağız. Adımlarını atacağız. Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

cumhurbaşkanı ucube bina Haberi

cumhurbaşkanı ucube bina

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topkapı Müzesi'nin restorasyonu tamamlanan bölümlerinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bu tarihi mekânı korumak bizim için tarihi bir sorumluluktur, vecibedir” dedi. Topkapı Sarayı ve benzeri eserlerin gençlere özgüven sağlayacak eserler olduğunu aktaran Erdoğan, şöyle devam etti: “Yani ecdadıyla kendisini aşağılamayacak, tam aksine ecdadıyla bir özgüven kazanarak geleceğe bakacak, bu mekânda 400 yıl boyunca sadece Osmanlı İmparatorluğunun değil onunla birlikte tüm bölgenin dünyanın çok önemli bir bölümünün yönetildiğini bilmeleri dahi gençlerimizin ufkunu açacaktır, vizyonunu genişletecektir. Tarihi kim bilir hangi saiklerle yazılmış kitaplardan okumak, yalan yanlış televizyon dizilerinden, sinema filmlerinden öğrenmek başkadır, burayı bizzat o havayı teneffüs ederek görmek çok daha başkadır.”


Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğup büyüdüğü mahallenin nişan taşlarıyla dolu olduğunu belirterek, “Ama şimdi o nişan taşları yerinde artık...