25 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sarayı başvuruları

Cumhurbaşkanlığı Sarayı başvuruları

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili bireysel başvurulara ret geldi. Anayasa Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili bireysel başvuruları, kişi yönünden yetkisizlik nedeniyle kabul edilemez buldu.

İBB, Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu'nun yapımı için 5. kez Cumhurbaşkanlığı'na başvurdu!

İBB, Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’na alınmayarak 4 kez reddedilen Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projesi için 5. defa İBB tarafından başvuru yapıldı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

EGM’de kadrolu çalışmak isteyenlere müjde! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Emniyet Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere kadrolu personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Merkezi üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuruların 6 Kasım’da başlayacağı öğrenildi.

2023 Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin uzman yardımcısı başvurusu başladı mı? GİB personel başvuruları ne zaman yapılacak?

Binlerce işsiz vatandaşa Gelir İdaresi Başkanlığından güzel haber geldi. GİB 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını ilan etti. Peki, GİB personel başvuruları ne zaman, nereden yapılacak? İşte detaylar...

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Savunma Sanayii Başkanlığı yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Savunma Sanayii Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru koşulları tek tek paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alacak! Başvurular bugün başladı! Hemen şartlara bakın!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) toplam 71 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. GİB 2022 personel alımı başvuruları ne zaman? İşte GİB sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm merak edilenler...

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında satışa çıkacak olan arsa sayısının 250 binden 1 milyona yükseleceğini açıkladı. Ucuz arsa arayanların radarına giren TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı başvuruları Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı başvuruları

Anayasa Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili bireysel başvuruları, kişi yönünden yetkisizlik nedeniyle kabul edilemez buldu. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, sarayın kaç milyon dolara mal olduğunu açıkladı! Öğrenmek için tıklayın!


Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Barosu Başkanı Sema Aksoy ile çok sayıda sivil toplumu kuruluşu, "AOÇ arazisinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapımıyla ilgili nazım imar planları ve uygulama projeleriyle ilgili mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararlarının uygulanmamasını" Anayasa Mahkemesine taşımıştı.


Bireysel başvurularda, mahkeme kararlarının uygulanmaması nedeniyle sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşam haklarına müdahale edildiği öne sürülmüştü. 


Anayasa Mahkemesi İkinci Bölümü, başvuruları birleştirerek görüştü. 


Mahkemenin dosyanın esasını incelemediği, kişi yönünden yetkisizlik nedeniyle başvuruları reddettiği...