21 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ödeneği

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ödeneği

Cevdet Yılmaz, yatırımları hızlandırma ödeneğinden Cumhurbaşkanlığı Sarayı projesi için 2012'de 150 milyon lira, 2014'te ise 400 milyon lira olmak üzere toplamda 550 milyon lira verildiğini belirtti.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Hastanelere personel alımı yapılacak! 17 bin personel için Cumhurbaşkanlığı onay verdi!

17 bin personel hastanelere alınacak, KPSS şartı aranmıyor. Cumhurbaşkanlığı duyurdu. Tüm gözler haberde..

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Deprem bölgesine 1 milyar 639 milyon 774 bin 16 TL'lik acil durum ödeneği!

Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), AFAD ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından toplam 1 milyar 639 milyon 774 bin 16 TL acil durum ödeneği yollandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı personel arıyor. Çeşitli alanlarda 12.554 TL maaş karşılığında personel alımı yapılacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı, ne zaman bitiyor?

Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Mart'ta sonlanması planlanan kısa çalışma ödeneği bir kez daha uzatılarak müjdeli haber paylaşılmıştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen açıklama geldi! Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Erdoğan, Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) için verilen kararın değişmediğini ve bu ay biteceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ödeneği Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ödeneği

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yatırımları hızlandırma ödeneğinden Başbakanlık Hizmet Binası olarak programa giren daha sonra Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na dönüşen proje için 2012'de 150 milyon lira, 2014'te ise 400 milyon lira olmak üzere toplamda 550 milyon lira verildiğini belirtti.


Yılmaz, Kalkınma Bakanlığı'nın 2015 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

      

Değişen bir dünya konjonktürü içinde olunduğunun görülmesi gerektiğini ifade eden Yılmaz, "Dünyada farklı bir ortama doğru gidiyoruz. Bu ortam içinde bölgesel düzeyde farklı politikalar var. Bunların birbirlerini ne kadar dengeleyeceği önümüzdeki süreçte görülecek" diye konuştu.

      

Türkiye'nin ihtiyatlı bir şekilde yeni konjonktüre hazırlanması gerektiğini dile getiren Yılmaz, "Türkiye'nin stratejisinin birincisi ihtiyacı azaltmak, iç tasarrufları artırmak, ikincisi ise iç ortamı daha cazip hale getirmek, güven ve istikrar zemininde...