05 / 05 / 2024

Cumhuriyet Üniversitesi ihale

Cumhuriyet Üniversitesi ihale

Cumhuriyet Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Cumhuriyet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bloklarının inşaat işini 23 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. İş 730 günde tamamlanacak.

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

Satılık yazlık arayanlara büyük fırsat! İstanbul Üniversitesi Antalya'da konut satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Elektrik faturası yüksek gelenler şok olacaksınız! Meğer bu saatler...

Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli son zamanlarda gündemden düşmeyen elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu dile getirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin ihalesi iptal edildi!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin 1.etabının inşaatı için açılan ihale iptal edildi. Belli istekliler arasında davet usulü ile gerçekleştirilecek ihalede bütün teklifler reddedildi.

Cumhuriyet Üniversitesi ihale Haberi

Cumhuriyet Üniversitesi ihale

Cumhuriyet Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Cumhuriyet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bloklarının inşaat işini ihaleye çıkarıyor. İş 730 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 23 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Cumhuriyet Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda yapılacak. 



İHALE İLANI: 

BİNA İNŞAATI CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1256

BİNA YAPTIRILACAKTIR


YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ


C. Ü. VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM BLOKLARI BİNA İNŞAATI yapım işi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir, ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/123384


1-idarenin


a) Adresi Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü Merkez/SİVAS

b) Telefon ve faks numarası 3462191120-3462191121


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) ihale dokümanının görülebileceği internet adresi https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı...