05 / 05 / 2024

Cumhuriyet Üniversitesi nerede

Cumhuriyet Üniversitesi nerede

Cumhuriyet Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Cumhuriyet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bloklarının inşaat işini 23 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. İş 730 günde tamamlanacak.

Cumhuriyet Üniversitesi toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleşti!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz düzenlenen törende, " Üniversitelerimizdeki kaliteli eğitimle insanımızın potansiyelini harekete geçirerek kalkınma sürecini hızlandırırız ve toplumumuzu yüksek refah seviyesine ulaştırırız " dedi...

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

Elektrik faturası yüksek gelenler şok olacaksınız! Meğer bu saatler...

Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli son zamanlarda gündemden düşmeyen elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu dile getirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

KYK'dan Sivas'a 10 bin kişilik yurt müjdesi!

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Tanıtım Günleri’nde öğrencilerle buluşan Sivas Valisi Davut Gül, 10 bin kişilik yurt inşaatının devam ettiğini belirtti.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

Girne Üniversitesi'ne 5 yeni fakülte binası yapılacak!

Girne Üniversitesi mevcut 4 fakülte, 2 yüksekokul ve 12 bölümüne, yeni onay alan 5 fakülte ve 17 bölüm ekledi. 5 yeni fakültenin binasının temeli, KKTC'nin Cumhuriyet Bayramı olan 15 Kasım'da atılacak.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Cumhuriyet Üniversitesi nerede Haberi

Cumhuriyet Üniversitesi nerede

Cumhuriyet Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Cumhuriyet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bloklarının inşaat işini ihaleye çıkarıyor. İş 730 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 23 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Cumhuriyet Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda yapılacak. 



İHALE İLANI: 

BİNA İNŞAATI CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1256

BİNA YAPTIRILACAKTIR


YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ


C. Ü. VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM BLOKLARI BİNA İNŞAATI yapım işi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir, ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/123384


1-idarenin


a) Adresi Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü Merkez/SİVAS

b) Telefon ve faks numarası 3462191120-3462191121


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) ihale dokümanının görülebileceği internet adresi https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı...