30 / 07 / 2024

Cüneyt Halvacı mimarlık

Cüneyt Halvacı mimarlık

Mimar Cüneyt Halvacı kimdir? Mimar Cüneyt Halvacı, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Cüneyt Halvacı, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Cüneyt Halvacı...

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Eda Ekinci, Hüseyin Ekinci ve Samet Ekinci ortaklığında kuruldu.

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demirbaş tarafından kuruldu.

Seem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Seem Mimarlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sait Yılmaz tarafından kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Faruk Atik tarafından kuruldu.

Kule Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Said Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Aysam Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysam Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Türk tarafından kuruldu.

Cüneyt Halvacı mimarlık Haberi

Cüneyt Halvacı mimarlık

Cüneyt Halvacı kimdir?

Cüneyt Halvacı, 1976 yılında Diyarbakır'da doğdu. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 1998-2007 yılları arasında özel sektörde mimari proje, dekorasyon projesi, mobilya üretimi ve şantiye uygulama alanlarında, proje ve şantiye şefi olarak görev yaptı. 


2007 yılında Minerva Mimarlık Ltd. Şti.'ni kurdu. 2009 yılında şirket ortağı olarak katılan Emre Halvaci ile birlikte mimarlık alanındaki çalışmalarına devam etmektedir.


Minerva Mimarlık..

Mimari proje, dekorasyon projesi, inşaat , mobilya tasarım ve imalatı, danışmanlık alanlarında hizmet vermekte olan Minerva Mimarlık Ltd. Şti. 2007 yılında İzmir'de kurulmuştur. Tasarım faaliyet alanları, otel, iş merkezi, rezidans, konut, fabrika, mağaza, eczane, sağlık merkezi, yönetim ofisi, fuar standı, restaurant, kafe, özel yurt binalarıdır.


İletişim bilgileri..

Tel: 0.232.366 68 93

Faks: 0.232.366 68 93

Email: [email protected]

Web: http://www.minervamimarlik.com.tr

Adres:Atatürk Bulv. Seray...