07 / 05 / 2024

Cüneyt Yanıkçıoğlu

Cüneyt Yanıkçıoğlu

Türkiye'de konuta ödedikleri ortalama metrekare ücretiyle Türkleri neredeyse ikiye katlayan yabancılar, mobilyada da ciddi harcama yapıyor.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Bakan Yanık’tan müjde! Yüzde 50 zamlı verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, o ödemelerin yüzde 50 zamlı olarak verileceğini açıkladı. İşte detaylar!

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Cüneyt Yanıkçıoğlu Haberi

Cüneyt Yanıkçıoğlu

Yabancılar, Türkleri konutta neredeyse ikiye, mobilya harcamalarında da 4'e katlıyor.


Türkiye'de konuta ödedikleri ortalama metrekare fiyatıyla Türkleri neredeyse ikiye katlayan yabancılar, konut başına 64 bin lira ile mobilyada da 4 kat fazla harcama yapıyor. 


Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade ederek, mobilyanın 13 yıldır ihracat fazlası verdiğini, ihracat fazlası veren ender sektörlerden olduğunu söyledi. 


Yanıkçıoğlu, 2023 hedefleri kapsamında mobilyada ihracat değerini kilogram bazında 3,5 dolardan 7 dolara yükseltmeyi amaçladıklarını kaydederek, Türkiye'nin 172 ülkeye, 202 gümrük noktasına ihracat yaptığını, 2015'te 400 olan 1 milyon doları aşkın ihracat yapan firma sayısının geçen yıl 571'e yükseldiğini bildirdi.


Son 2 yılda Türkiye'nin komşularında yaşanan sıkıntılar, küresel ticaret hacminin gerilemesi...