05 / 07 / 2024

CURIO Collection by Hilton

CURIO Collection by Hilton

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

İstiklal'deki Rumeli Han 2017'de otel olarak açılacak!

İstanbul’un en bakımsız, karışık ama içine girince her haliyle bir şekilde insanı yakalayan, terasıyla etkileyen binalarından biri Rumeli Han renove edilecek ve 2017’de ‘Rumeli Han, A Curio Collection By Hilton Hotel’ olarak açılacak.

Curio – A Collection by Hilton Hamburg'ta açılacak!

Hilton Worldwide’ın Curio – A Collection by Hilton markası yakında İstanbul’daki tarihi Rumeli Han’da ve Hamburg’daki Reichshof binalarında hizmet verecek.

Park Çekmeköy by Habitat'ta 156 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen Park Çekmeköy by Habitat'ta daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ankara Loft by Next Level 'da 1 milyon 100 bin liraya!

Ankara 'da hayata geçirilen Loft by Next Level projesinin ön talep süreci devam ediyor. Pasifik İnşaat'ın imzasını taşıyan Ankara Loft by Next Level 'da fiyatlar 1 milyon 100 bin liradan başlıyor...

By Concept Sultanbeyli Konutları'nda 155 bin TL'ye 1+1!

Fiyatların 155 bin TL'den başladığı By Concept projesinde satışlar devam ediyor...

DoubleTree By Hilton İstanbul Moda Avrupa'da ilk 5 'te!

DoubleTree By Hilton İstanbul Moda Avrupa'daki 48 otel arasından ilk 5' e girmeyi başardı

CURIO Collection by Hilton Haberi

CURIO Collection by Hilton

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini açmak üzere inşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü projeleri ile yaklaşık yarım asırdır Başkent Ankara’ya ve Türkiye’ye damgasını vuran BESA Grup ile el sıkıştı. 

The BO Vue Hotel Bodrum için imza töreni bugün Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleşti. İmza törenine BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Hilton MENA (Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye) İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser ve Hilton Türkiye İş Geliştirme Direktörü Nida Sözügeçer katıldı.

85 odadan meydana gelen otel, Bodrum’un Ege sahilindeki en özel koylarından Küçükbük’te bulunan BESA Gruba ait The BO Viera yatırımının bir parçası olarak yükselecek.

Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın en seçkin 18 destinasyonunda, her biri özenle tasarlanmış 67 otelin yer aldığı özel...