09 / 05 / 2024

Cushman Wakefield basın toplantısı ne zaman

Cushman Wakefield basın toplantısı ne zaman

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, dünya devi yatırımcı ve şirketlerin Türkiye pazarına girmesinde aktif rol oynuyor.Türkiye'nin kentsel dönüşüm raporu 13 Haziran'da açıklanıyor...

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

Cushman & Wakefield Türkiye'ye 4 ödül!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

Cushman & Wakefield basın toplantısı ertelendi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'in 28 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek olan basın toplantısı ertelendi.

Cushman & Wakefield basın toplantısı 28 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'in basın toplantısı 28 Mayıs 2015 tarihinde saat 09:30 ile 11:30 arasında Raffles Hotel'de gerçekleşecek.

Cushman Wakefield Clarks'a stratejik danışmanlık veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, uluslararası ünlü ayakkabı markası Clarks’ın en büyük mağazası için yine stratejik öneme sahip bir lokasyon seçti.

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.

Cushman Wakefield'a birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2014 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield’ın Türkiye Ofisi “Gayrimenkul Kiralama” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm Araştırma Raporu Haziran 2014!

Türkiye’de Afet Riski Altındaki Alanların Yenilenmesi yasasıyla 2012’de başlayan Kentsel Dönüşüm, 20 yılda yaklaşık 6,7 milyon konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesini öngörüyor. Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm raporları için haberdeki linklere tıklayın!

Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı. Cushman &Wakefield Başkanı Haluk Sur,kentsel dönüşüm için alternatif finans kaynaklarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Cushman & Wakefield Türkiye'nin kentsel dönüşüm raporunu 13 Haziran'da açıklıyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, dünya devi yatırımcı ve şirketlerin Türkiye pazarına girmesinde aktif rol oynuyor.Türkiye'nin kentsel dönüşüm raporu 13 Haziran'da açıklanıyor...

Cushman & Wakefield: Rusya avrupa’nın en büyük avm pazarı olabilir!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Cushman & Wakefield’in yayımladığı “Avrupa Alışveriş Merkezi Geliştirme Raporu’na” göre; Orta ve Doğu Avrupa, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi geliştiricileri arasında yer alıyor...

Cushman & Wakefield gayrimenkulün geleceğine ışık tutan yıllık raporunu yayımladı!

Gayrimenkul’un her alanında müşterilerine stratejik hizmet sunan dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield, ekonomi, perakende, ofis ve lojistik sektörlerinin ayrı ayrı değerlendirildiği yıllık raporunu yayımladı...

Cushman&Wakefield, 2014’ün ikinci yarısında ekonomide büyüme öngörüyor!

Gayrimenkul ’ un her alanında müşterilerine stratejik hizmet sunan dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield, 2013 yılına ait son çeyrek raporunu yayımladı...

Cushman Wakefield basın toplantısı ne zaman Haberi

Cushman Wakefield basın toplantısı ne zaman

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman&Wakefield, dünya devi yatırımcı ve şirketlerin Türkiye pazarına girmesinde aktif rol oynuyor. Bu kapsamda, kentsel dönüşüm projeleri için ihtiyaç duyulan finansman açığının yabancı fon ve yatırımcılarla sağlanması büyük önem taşıyor.

Cushman&Wakefield uzmanlarının hazırladığı kentsel dönüşüm raporu, yabancı yatırımcıların kentsel dönüşüme dahil edilmesinin yollarını ortaya koyuyor. Kentsel dönüşümde SPK tarafından sunulan yeni ve alternatif finansman araçlarının da düşünülmesi gerektiğini vurgulayan Cushman Wakeield yönetimi, sektörü ilgilendiren en çarpıcı konuları değerlendirmek üzere 13 Haziran Cuma Günü basın ile ilk kez bir araya gelecek.

Basın toplantısı Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğra Gönden ve Genel Müdür Toğrul Gönden’in katılımıyla...