18 / 05 / 2024

Cushman Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur

Cushman Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur

Emlak Konut'tan ayrılan ve 29 Mayıs 2014 tarihi itibarıyla Torunlar GYO'da göreve başlayan Haluk Sur kimdir? Haluk Sur bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Haluk Sur..

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Cushman & Wakefield Türkiye'ye 4 ödül!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

Cushman Wakefield Avm Partners'a talip oldu!

Geçen yıl Alman mfi ile yaptığı işbirliğini sona erdiren Avm Partners’a iki talip çıktı. Bunlardan birisi Cushman & Wakefield, diğeri ise ticari gayrimenkul üzerine finansal ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL.

Yabancıya konut satışı 5 milyar doları aşacak!

Son yıllarda yabancıların Türkiye'deki konut satışında önemli rol oynadığını belirten Cushman & Wakefield Yönetim Kurulu Başkam Haluk Sur, son bir senede giderek artan bir yabancı ilgisi olduğunu vurguladı.

Cushman Wakefield Clarks'a stratejik danışmanlık veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, uluslararası ünlü ayakkabı markası Clarks’ın en büyük mağazası için yine stratejik öneme sahip bir lokasyon seçti.

Cushman Wakefield'a birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2014 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield’ın Türkiye Ofisi “Gayrimenkul Kiralama” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Cushman & Wakefield: Konutta fiyat balonu yok!

Cushman & Wakefield, Türkiye konut pazarında fiyat balonu iddialarına, hazırladığı araştırmayla yanıt verdi. Araştırmaya göre ikinci el ve yeni konut fiyatları artış oranıyla kiralardaki yükseliş genel olarak benzer bir gelişim izliyor...

Haluk Sur: Türkiye’nin ‘orta gelir tuzağı’nı aşması için inşaat sektörüne ihtiyacı var!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkan Haluk Sur, Türkiye’nin ‘orta gelir tuzağı’ nı aşması için öncelikli olarak inşaat sektörüne ihtiyaç duyulduğunu ifade etti...

Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm Araştırma Raporu Haziran 2014!

Türkiye’de Afet Riski Altındaki Alanların Yenilenmesi yasasıyla 2012’de başlayan Kentsel Dönüşüm, 20 yılda yaklaşık 6,7 milyon konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesini öngörüyor. Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm raporları için haberdeki linklere tıklayın!

Haluk Sur: Dönüşüm maliyeti 884 milyar TL!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak gelecek 20 yıl içinde 6,7 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağını, sürecin tamamlanabilmesi için 884 milyar TL'ye ihtiyaç duyulduğunu söyledi...

Sağlıklı bir kentsel dönüşüm için yatırımcı şart!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla bir absın toplantısı düzenlendi. Cushman Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporu’nu düzenlediği bir basın toplantısıyla açıkladı.

Cushman & Wakefield: Rusya avrupa’nın en büyük avm pazarı olabilir!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Cushman & Wakefield’in yayımladığı “Avrupa Alışveriş Merkezi Geliştirme Raporu’na” göre; Orta ve Doğu Avrupa, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi geliştiricileri arasında yer alıyor...

Cushman Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur Haberi

Cushman Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur

Haluk Sur kim?

Haluk Sur, 1956 yılı Bandırma doğumlu. Haluk Sur, 2013 yılı Mart ayında Cushman Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı oldu.


Liseye kadarki öğrenimini Bandırma’da gören Haluk Sur, 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


Sur, lisans eğitiminden sonra Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü'nde lisansüstü çalışmasını tamamladı ve Yüksek Mühendis unvanını aldı.


NATO bursu ile 1981 yılında University of Washington'da Çevre Mühendisliği alanında çalışmalarını sürdürdü. 1982 ve 1983 yıllarında askerlik görevi esnasında T.C. Milli Savunma Bakanlığı NATO Enfrastriktür Daire Başkanlığında Merkez Kontrol Mühendisi olarak çalıştı.


Haluk Sur, İhlas GYO'nun kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak çalıştı. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, GYODER’de 2004 yılında Başkan Yardımcılığı ve 2005-2007 yıllarında Başkanlık görevlerinde bulundu. Son olarak ise 2013 Mart ayında Cushman...