03 / 05 / 2024

CVK Group konut projeleri

CVK Group konut projeleri

2004 yılından bu yana madenden inşaata ve dış ticarete kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren CVK grubun yönetim kurulu başkanı Fatih Çevik, ilk kez Ekonomist'e konuştu.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

MODD/group 200 milyon TL’lik yatırım çekti!

Bu zamana kadar 125'den fazla markalı konut projesi üreten MODD/group, 2018 yılında Türkiye'ye 200 milyon TL’lik yatırım çekmeyi başardı.

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

Konut sektörü 2018'e hızlı bir giriş yapacak!

Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, Kar Group, Bahaş Holding, İnsay Yapı, Yapıen İnşaat, 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanları konut satış rakamlarını değerlendirdi. Patronlar rakamların sevindirici olduğunu söylüyor....

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Knox Group, Dubai'deki evleri Bitcoin ile satacak!

325 milyon dolar değerinde konut ve ticari gayrimenkul projesine başlayacak olan Knox Group, Dubai'de yapacağı 1133 dairelik lüks projedeki 653 daireyi, değeri bu yıl yüzde 400 artan kripto para birimi Bitcoin ile satacağını açıkladı.

City Hill Sancaktepe konut fiyatları!

City Hill Sancaktepe konut fiyatları minimum 338 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kahramanlı Group imzasıyla hayata geçirildi...

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

CVK Group konut projeleri Haberi

CVK Group konut projeleri


CVK Group, Gümüşsuyu'nda açılan Park Bosphorus Hotel ile adını duyurmuştu. 2004 yılından bu yana madenden inşaata ve dış ticarete kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren grubun yönetim kurulu başkanı Fatih Çevik, ilk kez Ekonomist'e konuştu.665 milyon dolar cirosu bulunan CVK'yı yöneten Fatih Çevik, 44Turizmde iddialı projeler geliştireceğiz" diye konuşuyor.


Ailesinde ikinci kuşağın temsilcisi, 34 yaşındaki Fatih Çevik'in yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü, CVK Group'un kamuoyunda adını duyurması. İstanbul Gümüşsuyu'nda faaliyete geçirdiği Fak Bosphorus Hotel ile olmuştu. Aslında şirketin geçmişi daha eskiye dayanıyor. Geçen yıl 665 milyon dolarlık ciroya ulaşan CVK Group'un onursal başkanı olan Mahmut Çevik, 1990 yılında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde kurulan Çevikler Mermere ait krom zenginleştinne tesisiyle iş hayalına girdi. Mahmut Çevik madencilik alanındaki yatınmlanyla öne çıkarken, 2004 yılından bu yana...