06 / 05 / 2024

D Cafe

D Cafe

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

Neşve Cafe, Ata Corner'daki dükkanı 20 bin TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresini Neşve Cafe'ye kiraya verdi...

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Hatay Dörtyol'da 21 milyon 335 bin 580 TL'ye inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol'da Konut+İşyeri+Ofis+Cafe İnşaatı işi kat karşılığı, Dörtyol Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılacak. İhaleye çıkacak işin muhammen bedeli 21 milyon 335 bin 580 TL olarak belirtiliyor.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

The House Cafe Beyoğlu’na geri dönüyor!

Yakın zamanda Beyoğlu'ndaki iki şubesi birden kapanan The House Cafe, Grand Pera'ya açacağı şubesiyle İstiklal Caddesi'ne geri dönüyor.

Antalya Düden Park'a AVM mi yapılacak?

Antalya'nın dünyaca ünlü falezleri üzerinde yer alan Düden Park’ın tekrar ruhsat verilerek restoran ve cafe’lere açılmak istenmesi bölge halkının büyük tepkisini çekiyor.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

Urla'daki D&G Cafe için yıkım kararı mı çıktı?

Urla Belediye Başkanı CHP’li Sibel Uyar’ın sahibi olduğu D&G Cafe hakkında 2009 yılında yıkım kararı alındığı ortaya çıktı. İşletmeye para cezası kesildi. Ancak karar 7 yıldır uygulanmayı bekliyor.

Gölcük kentsel dönüşümde sona gelindi!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Cafe Şubesi açıldı!

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Cafe Şubesi, Mustafa Turgut Sanberk Şube Müdürlüğünde 20 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kadıköy, Moda Caferağa Mahallesi'nde açıldı.

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinde 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor...

D Cafe modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

D Cafe Haberi

D Cafe

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor. İç ve dış mekan arasındaki ilişkiyi kullanıcı dostu bir tavırla ele alarak, yüksek standartlarda sosyal alan imkanı sunan D Cafe, kampüs içerisinde sadece gelip-geçilen bir durak olmaktan öte, zamana değer katan bir odak noktasına dönüşüyor.


Türkiye’nin birçok kentinde farklı ölçeklerde ve niteliklerde projelere imza atan MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Kocaeli Şekerpınar’da yer alan yerleşkesi içerisinde tasarladığı D Cafe, yalın ve mimari bir dilin rehberliğinde çağdaş ve etkili bir tavır sergilerken, dışa dönük kurgulanan şeffaf yapısıyla da kullanıcılarının motivasyonunu arttıran bir sosyal iletişim alanı meydana getiriyor. Yerleşke içerisindeki çalışanların ihtiyaçlarına optimum koşullarda cevap verecek...