17 / 05 / 2024

D D Grup Gıda Danışmanlık

D D Grup Gıda Danışmanlık

D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sedat Yalçın ve Ferdi Şenol tarafından kuruldu.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Demirbaş tarafından kuruldu.

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Keita tarafından kuruldu.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

İgmo Grup İnşaat Elektrik Elektronik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgmo Grup İnşaat Elektrik Elektronik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özgün tarafından kuruldu.

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylu Grup İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğur Ateş tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Depoko Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depoko Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Furat Grup İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Grup İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadhıl Alshammarı tarafından kuruldu.

Turkish All Taymaz Grup Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Turkish All Taymaz Grup Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Daneshdoost tarafından kuruldu.

Akre Grup Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Akre Grup Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ebrar Tıkılı tarafından kuruldu.

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Zeytin tarafından kuruldu. 

D D Grup Gıda Danışmanlık Haberi

D D Grup Gıda Danışmanlık


D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sedat Yalçın ve Ferdi Şenol tarafından kuruldu.


D D Grup Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları...