13 / 05 / 2024

D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Diken ve Erdal Diken tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Dek Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dek Grup Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Düz tarafından kuruldu.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Kazdal Grup Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdal Grup Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Feride Kazdal tarafından kuruldu.

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kambur tarafından kuruldu.

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adem Katılmış ve Tahsin Söğüt ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tiril Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiril Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nuri Tiril imzasıyla kuruldu.

Akyürek Grup Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Grup Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Serhat Akyürek ve Murat Akyürek ortaklığında bugün kuruldu.

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Baran Kurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Diken ve Erdal Diken tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü betonerme ahşap çelik konstrüksiyon veya prefabrik yapı ve konut işyeri ticarethane inşaatlarını taahhüt etmek ve yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


D Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehit Ahmet Sokak, Mecidiyeköy İş Merkezi Kat:10...