19 / 05 / 2024

d marin 2014

d marin 2014

D-Marin Marinalar Grubu, CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini ağırlıyor. D-Marin Marinalar Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan, "Bizim marinalarımıza bakış açımız sadece bir marina değil, sosyal aktiviteler merkezlidir" dedi...

Rus rublesi şahlandı! Dolar ve avro karşısında değer kazanıyor!

Moskova Borsası verilerine göre, 30 Eylül'de dolar/ruble paritesi yüzde 1,27 düşüşle 56,5 seviyesine, avro/ruble paritesi ise yüzde 6,5 düşüşle 2014’ten bu yana ilk defa 53 seviyesinin altına geriledi.

4 yılda 128 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

İl Sağlık Müdürlüğü, 2014-2018 yıllarında 127 milyon 995 bin lira sağlık yatırımı yapıldığını açıkladı. 

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

AVM Ciro Endeksi Kasım'da yüzde 10,5 arttı!

AVM Endeksi’nin Kasım ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Kasım 2015 döneminde 2014 Kasım ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 10,5 artarak 189 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Ekim'de yüzde 5,7 arttı!

AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Ekim 2015 döneninde 2014 Ekim ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 5,7 artarak 185 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Eylül'de yüzde 8,2 arttı!

AVM Endeksi’nin Eylül ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Eylül 2015 döneminde 2014 Eylül ayına göre yüzde 8,2’lik bir artışla 185 puana ulaştı.

D-Marina 3 ödül birden aldı!

D-Marin Dalmacija, Hırvatistan Turizm Günleri'nden 'The Tourism Flovver-Quality for Crotia for Croatia, Yılın Marinası ve Büyük Ölçekli Marina Kategorisi ödülleriyle döndü.

Elazığ Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesi Gülsan İnşaat'ın!

BÖLGE Müdürlüğü-8.Bölge Elazığ Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü 2014/161941 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ataşehir Belediyesi yapım ihalesi sonuçlandı!

ATAŞEHİR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/154047 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Gerçekleşen ihaleye sekiz firma teklif verdi.

Bağcılar Belediyesi yapım ihalesi tamamlandı!

Bağcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/151749 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Kağıthane Belediyesi yol yapım ihalesi sonuçlandı!

KAĞITHANE Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 170343 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

İSKİ Genel Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı!

İSTANBUL Su Kanal İdaresi İSKİ Genel Müdürlüğü 2014/ 164074 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

d marin 2014 Haberi

d marin 2014


Doğuş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip D-Marin Marinalar Grubu, Karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan ve bu yıl 7’incisi gerçekleşen CNR Avrasya Boat Show’da 186 m2’lik standı ve özel aktiviteleriyle Türk ve yabancı ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuar süresince birbirinden keyifli aktivitelere de ev sahipliği yapan olan D-Marin Marinalar Grubu standı, dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatlarının sergileneceği fuarda ilgi odağı oldu.


D-Marin Marinalar Grubu olarak bünyelerindeki tüm marinaları ayrı birer yaşam alanı olarak değerlendirerek, bulundukları bölgenin sosyal hayatına da katkıda bulunabilecek kalitede hizmet verdiklerini belirten D-Marin Marinalar Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan, "Marinalarımızda her tür uzman teknik hizmetin verildiği çekek sahaları, alışveriş merkezleri,...