03 / 05 / 2024

D-Marin Didimin aldığı ödüller

D-Marin Didimin aldığı ödüller

D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından düzenlenen 'Yılın Marinası Yarışması'nda (The Marina of The Year Award) 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Mimar Nail Egemen Yerce ve Ayça Taylan Frame Awards’tan ödül aldı!

 Yerce Mimarlık ve ZAAS, tasarlamış oldukları “The Path” (Yol) enstalasyonu ile Frame Awards’tan “Yılın Fuar Standı” ödülünü aldı…

Bu kadar dövizi kim aldırmış? ABD, Avrupa ya da Çin'de bu yapılsaydı ne olurdu?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Bu kadar dövizi kim aldırmış? ABD, Avrupa ya da Çin'de bu yapılsaydı ne olurdu?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Kenan İmirzalıoğlu iki dükkan daha aldı!

Marmaris'te arsa alıp ev yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, bu yıl iki dükkan daha satın aldı. Üç dükkanı olan İmirzalıoğlu, dükkanları için yıllık 120 bin TL kira istiyor...

Araplar 25 milyonluk ofis ve dükkân aldı!

Yabancı yatırımcıdan KDV muafiyeti sektörde canlılık yaratmaya başladı. Araplar 25 milyonluk ofis ve dükkân aldı.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

IKEA portatif evler, Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı!

Beazley Tasarım Ödülleri,altı farklı kategoride dikkat çekici tasarımlarına veriliyor. IKEA'nın mülteciler için geliştirdiği portatif evler Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

D-Marin Didimin aldığı ödüller Haberi

D-Marin Didimin aldığı ödüller


Doğuş Grubu bünyesinde, D-Marin Marinalar Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından düzenlenen 'Yılın Marinası Yarışması'nda (The Marina of The Year Award) 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.


Doğu Akdeniz çanağı ve Adriyatik Denizi'nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Didim, bir uluslararası ödüle daha layık görüldü. D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği'nin (TYHA) düzenlediği Yılın Marinası Yarışması'nda 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikinciliğe layık görüldü.


Marina müşterilerinin oylarıyla belirlenen sonuçlar D-Marin Didim'in müşteri memnuniyetindeki başarısını ortaya koyarken; marinanın faaliyete geçtiği günden bu yana kazandığı uluslararası ödüllere de bir yenisini daha ekledi. Marinaların Bağlama kapasiteleri ve doluluk oranlarının da dikkate alındığı ödüller Londra Boat...