03 / 05 / 2024

D Planı Paketlerinde son kampanya

D Planı Paketlerinde son kampanya

24 Şubat 2015, İstanbul Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat’ın, '' D Planı ” seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Her şey dahil düğün paketlerinde yılın indirimi! Anında yüzde 10 indirimle İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Eylül ayına özel tüm fırsatları kaçırmadan yakalayın. İstikbal’de Eylül ayına özel her şey dahil düğün paketlerinde geçerli net yüzde 10 indirimler siz bekliyor. Sonbahar kampanyası dahilinde İstikbal’de her şey dahil düğün paketlerinde muhteşem indirimli 12 Eylül 2022 fiyat listesi….

Evleneceklere müthiş fırsat! Modalife düğün paketlerinde yüzde 38”e varan indirim! İşte 7 Eylül 2022 fiyatları

Modalife evlilik hazırlığındaki çiftlere 21 bin liradan başlayan ve oturma grubu, yatak odası, yemek odasından oluşan yüzde 34'lere varan indirim seçenekleri adeta düğün hediyesi veriyor. İşte Modalife'ın 7 Eylül 2022 tarihli düğün paketi fiyatlarından bazıları.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, antik çağlardan günümüze uzanan tarihi ve doğal dokusuyla bir açık hava müzesi olan Gökyurt'ta, kültürel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla "Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı" düzenledi.

Seyhan Döşeme Mahallesi imar planı askıda!

Adana Seyhan İlçesi, Döşeme Mahallesi yaklaşık 18,6 hektarlık alanda 10017 ada 1, 2 ve 3 nolu parsellere yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi bugün askıya çıktı...

Kocaeli kentsel dönüşüm master planı tamamlandı!

Kocaeli Kentsel Dönüşüm Master Plan Raporu tamamlandı. Belirlenen kriterler doğrultusunda alan sınırları çizilecek, bu alanların kimlik kartlarının oluşturulacak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı personeli çalıştay da sunum yaptı

Maltepe'de kentsel dönüşüm bekleyen mahallelere 'plan' müjdesi!

Ali Kılıç, kentsel dönüşümü bekleyen Gülsuyu ve Gülensu mahallesine “plan” müjdesi vererek, “Daha önce sizlerce de kabul edilen kentsel dönüşüm planları, revize edilerek bu yılın sonbahar ayına kadar, çıkartılacak ve İBB'ye gönderilecek” dedi.

Antalya Burdur Isparta çevre düzeni planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 23 Mart 2015'te onaylanan Antalya - Burdur - Isparta Planlama Bölgesi 1/ 100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı bugün askıya çıkarıldı.

Bağcılar Meydan kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

D Planı Paketlerinde son kampanya Haberi

D Planı Paketlerinde son kampanya

 “Kiracı Garantisi”, “Aidat Garantisi”, “iade garantisi”, “ev güncelleme”, “kredi ödeme yardımı”, “ilave teknik destek”, “mülk yönetimi”  ürünlerinin değişik kombinasyonlarla bir araya getirilerek oluşturulan ve Platinum, Gold ve Silver olarak adlandırılan D Planı Paketleri  Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor.


D Planı İle İyi Bir Hayat

Avrupa Yakası’nın en önemli yerleşim bölgelerinden Bahçeşehir’de sağlıklı yaşam uygulamaları ve teknolojinin bir arada hayata geçirildiği “hi-Fit”,  sağlıklı, zinde ve fit olmak adına sunduğu sıra dışı konsepti ve site içi aktiviteleriyle rezidanstan öte insanın kendisini her an daha iyi hissedeceği ve sağlıklı yaşama dair deneyimlerini teknoloji ile zenginleştirebileceği bir yaşam alanı sunuyor. 


hi-Fit projesi ile daha zinde ve sağlıklı yaşam gibi modern hayatın olmazsa olmazlarını bir araya getiren Dumankaya İnşaat,...