06 / 05 / 2024

Da İnşaat nerede

Da İnşaat nerede

Da İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erden Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, 1421.Sokak'ta kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kurutlu tarafından kuruldu. 

Metinler Gıda İnşaat Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Metinler Gıda İnşaat Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kızıler tarafından kuruldu. 

Evka Turizm Gıda İnşaat Reklam Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evka Turizm Gıda İnşaat Reklam Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Kahan Kızıltan tarafından kuruldu. 

Alacalı Gıda İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alacalı Gıda İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu bugün Şile’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yabancı tarafından kuruldu.

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beaat Şero ve Yakup Şeker ortaklığında kuruldu. 

Atalar Bamteli Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalar Bamteli Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Şahin tarafından kuruldu. 

Temim Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temim Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad Mardod tarafından kuruldu. 

Magma Naturel Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magma Naturel Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 40 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Toprak, Abdullah Turan ve Mehmet Nuri Turan ortaklığında kuruldu. 

Mete Sportif Tesis İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Sportif Tesis İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ercan Zorlu tarafından Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Beydoğanlar Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydoğanlar Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Beydoğan tarafından kuruldu. 

Da İnşaat nerede Haberi

Da İnşaat nerede

Da İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erden Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, 1421.Sokak'ta kuruldu. 


Da İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat ve Taahhüt İşleri a) Ülke sınırları içinde veya dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, havayolları, hangar, tünel, demiryolu, baraj ve göletler, sulama kanalları, elektrik santralleri, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...