17 / 06 / 2024

Dad İnvest Yapı iletişim

Dad İnvest Yapı iletişim

Dad İnvest Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aydin ve Zeynep Demirel tarafından kuruldu.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vıdadı Dadashov ve Ferit Akifoğlu ortaklığında kuruldu.

Dad İnvest Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Dad İnvest Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aydin ve Zeynep Demirel tarafından kuruldu.

TK Invest Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

TK Invest Yapı Anonim Şirketi, Adem Dinçtürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 250 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1.Caddesi, Oto Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Mak İnvest Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak İnvest Yapı Ticaret Limited Şirketi Ali Aydın tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Relax Göksu Konutları satılık!

Relax Göksu Konutları satılık daireleri studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla satışa sunuluyor.

Relax Göksu Konutları fiyatları!

Relax Göksu Konutları fiyatları 75 bin TL' den başlıyor. Toplam 1209 adet daireden oluşan proje Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla satışa sunuluyor.

Relax Göksu Konutları iletişim bilgileri!

Relax Göksu Konutları projesi Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak çalışmasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1209 adet daire yer alıyor. İşte Relax Göksu Konutları iletişim bilgileri...

Relax Göksu Konutları fiyat listesi!

Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak çalışmasıyla hayata geçirilen Relax Göksu Konutları projesinde daireler studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Relax Göksu Konutları fiyat listesi...

Relax Göksu Evleri adres bilgileri!

Relax Göksu Evleri projesi Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla hayata geçiriliyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. İşte Relax Göksu Evleri adres bilgileri...

Ankara Relax Göksu Evleri' nde fiyatlar 75 bin TL' den başlıyor!

Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla hayata geçirilen Ankara Relax Göksu Evleri projesinde toplam 1209 adet daire yer alıyor. Ankara Relax Göksu Evleri' nde fiyatlar 75 bin TL' den başlıyor.

Ankara Relax Göksu'da ön talep toplanıyor!

İnvest Yapı ve Dema Konut'un ortak projesi Relax Göksu'da ön talep toplama süreci devam ediyor. Stüdyo ve 1+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje, Göksu Gölü'ne çok yakın...

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Dad İnvest Yapı iletişim Haberi

Dad İnvest Yapı iletişim

Dad İnvest Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aydin ve Zeynep Demirel tarafından kuruldu.

Dad İnvest Yapı Anonim Şirketi konusu:
1-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2-Yürürlükteki ilgili mevzuatlara riayet etmek kaydıyla menkul kıymet danısmanlıgı ve diger yatırım bankacılıgı kapsamındaki faaliyetler hariç olmak üzere yönetim danısmanlıgı hizmetleri vermek. 3-Arsa ve araziler almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde insaat taahhüt ve mütaahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. 4-Kat karsılıgı mesken ve isyerleri insaatlarını ve sözlesmelerini yapmak; bu mesken ve isyerlerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 5-Yurt içinde ve yurt dısında turistik amaçlı geziler ve...