08 / 07 / 2024

dadyan inşaat borçları

dadyan inşaat borçları

Sevgi sofraları 13 Aralık pazar günü Dadyan Okulu yararına kurulacak. Vakıf Başkanı Mesut Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nail Toplayıcı ve Tanyel Haçikoğlu, madağ öncesi vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

Afyonkarahisar'da sit alanına kaçak inşaat yaptılar!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydiler Beldesi'nde yer alan Frig Vadisi'ne bağlı 1. derece sit alanına kaçak inşaat yapan kişi hakkında işlem başlattı...

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Kocaeli'de inşaat ihtiyaçları karşılanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  kırsal mahallelerde ihtiyaç sahiplerinin ev tadilatı için inşaat ihtiyaçları karşılanıyor.

İnşaat firmalarının banka borçları ertelenmeli!

Prof Dr. Aydın Ayaydın, inşaat firmalarının banka borçlarının ertelenmesi veya bir miktar ek finansman sağlanması gerektiğini ifade etti.  Ayaydın, Mardinli İşadamları Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği etkinliğe konuk oldu.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Düşük faizler inşaat sektörünün yüzünü güldürdü!

15 Temmuz sözde darbe girişiminden sonra inşaat satışlarında büyük orada artış gözlendi. Düşük faizlerle verilen kredilerle alınan evler, inşaat sektörünün yüzünü güldürdü.

Dadyan, inşaat borçlarını kapatmayı hedefliyor!

Sevgi sofraları 13 Aralık pazar günü Dadyan Okulu yararına kurulacak. Vakıf Başkanı Mesut Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nail Toplayıcı ve Tanyel Haçikoğlu, madağ öncesi vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İnşaat sektörü seçim sonuçlarından memnun!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. İnşaatçılar, istikrarla birlikte kredi faizleri ve normal faizlerin de düşeceğini öngörüyor.

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı!

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı sektör mensuplarını bir araya getirdi. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

dadyan inşaat borçları Haberi

dadyan inşaat borçları

Sevgi sofraları bu kez Dadyan Okulu yararına kurulacak. 13 Aralık Pazar günü Bakırköy Dznunt Surp Asdvadzadzni Kilisesi’nde Başepiskopos Aram Ateşyan’ın riyasetinde düzenlenecek Badarak ayininin ardından, madağ sofraları, Dadyan okulunun yeni inşa edilen binasındaki yemekhanede kurulacak. Madağ öncesi Agos’u ziyaret eden Vakıf Başkanı Mesut Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nail Toplayıcı ve Tanyel Haçikoğlu, vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  


Bütçe denk

Dadyan’ın yeni binasının, içinde bulunduğumuz eğitim yılında hizmete açılmasıyla birlikte boşaltılan eski binanın nasıl kullanılacağına dair görüşlerini de aktaran yönetim kurulu üyeleri, bu madağın geleceğe güvenle bakabilmeleri için çok önemli olduğunun altını çizdi. Okul bütçesi hakkında, “Devlet desteğinin önümüzdeki yıllarda da düzenli olarak gelmesi ve velilerin taahhüt ettikleri bağışları yapması durumunda, okul olarak bütçe açığımız çok fazla olmayacaktır” diyen...