30 / 04 / 2024

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.



Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, TGRT Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Hürser Tekin Oktay'ın açıklamaları:

''Beşiktaş geçen sene kasasına 900 milyon sokmuş. Beşiktaş geçen sene Türkiye'de en çok gelir elde eden 250 tane şirketten bir tanesiydi. Bu kadar gelirler yüksekken yönetemediler. Gelirler düşükken nasıl yönetecekler?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden 85 milyon Euro geliri kasasına para soktu. Acıklı ve enterasan bir durum var. Sahadaki futbolcular kazandı. Ancak Beşiktaş yönetimi bu paralarla sandalye aldılar, inşaat yaptılar, iskemle aldılar.

Beşiktaş'a usulsüz bir çok üye yapılmış. 5268 Çin ordusu gibi aynı anda el kaldırıp, aynı anda indiriyorlar. Beşiktaşlı olanlar üye yapılmıyor. Sporla hiç alakası olmayan gruplar içeri sokuluyor.

Cenk'i satmayın dedik. Cenk'ten alınan parayla da yerine 5-6 tane oyuncu alındı. Bir çuval dolusu paranın gol atacağını düşündük. Ama olmadı.

Şenol Güneş ile devam etmek istiyoruz. Şenol Güneş, Beşiktaş'ta başarılıdır. Şenol Güneş ilk geldiği gün, benim paramı ödeyemebilirsiniz ancak futbolcuların parasını zamanında ödeyin' demişti. Ödeyemediler.''


Geri Dön