26 / 05 / 2024

Hürser Tekin Oktay kimdir

Hürser Tekin Oktay kimdir

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

EYT'de son dakika! Fuat Oktay resmen tarih verdi! Emeklilik için EYT şartları ne olacak?

Milyonların dört gözle beklediği haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılacak düzenlemede sona gelinirken hükümet yetkililerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar..

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!

Beşiktaş'ta Fikret Orman sonrasında boşalacak olan başkanlık koltuğu için Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi aday oldu...

Hüzzam İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüzzam İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alp Tekin tarafından kuruldu...

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Bahar tarafından kuruldu. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Tekin Acar T. A Organics markasıyla yeni mağazalar açacak!

Geçtiğimiz hafta sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapamayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapatmalara devam edeceklerini açıklayarak dikkat çeken Tekin Acar Cosmetics’in patronu Tekin Acar, Hürriyet’e yeni planlarını anlattı.

Çankaya Metin Oktay'daki metruk binalar çözüm bekliyor!

Ankara Çankaya'daki Metin Oktay Mahallesi Hınıs Caddesi üzerinde bulunan ve bir kooperatife ait iki metruk bina madde bağımlıların mekanı haline geldi. Çevre sakinleri yaklaşık 15 yıldır metruk halde duran binalara çözüm bekliyor.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Hürser Tekin Oktay kimdir Haberi

Hürser Tekin Oktay kimdir

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, TGRT Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Hürser Tekin Oktay'ın açıklamaları:

''Beşiktaş geçen sene kasasına 900 milyon sokmuş. Beşiktaş geçen sene Türkiye'de en çok gelir elde eden 250 tane şirketten bir tanesiydi. Bu kadar gelirler yüksekken yönetemediler. Gelirler düşükken nasıl yönetecekler?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden 85 milyon Euro geliri kasasına para soktu. Acıklı ve enterasan bir durum var. Sahadaki futbolcular kazandı. Ancak Beşiktaş yönetimi bu paralarla sandalye aldılar, inşaat yaptılar, iskemle aldılar.

Beşiktaş'a usulsüz bir çok üye yapılmış. 5268 Çin ordusu gibi aynı anda el kaldırıp, aynı anda indiriyorlar. Beşiktaşlı olanlar üye yapılmıyor. Sporla hiç alakası olmayan gruplar içeri sokuluyor.

Cenk'i satmayın dedik. Cenk'ten alınan parayla da yerine 5-6 tane oyuncu alındı. Bir çuval dolusu paranın gol atacağını düşündük. Ama...