08 / 07 / 2024

dadyan inşaat borcu ne kadar

dadyan inşaat borcu ne kadar

Sevgi sofraları 13 Aralık pazar günü Dadyan Okulu yararına kurulacak. Vakıf Başkanı Mesut Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nail Toplayıcı ve Tanyel Haçikoğlu, madağ öncesi vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

İnşaatı 30 yıldır tamamlanamayan otele Alman bankası el koydu!

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

İnşaat projelerine başlamayan Sulhi Aksüt'e haciz şoku!

İşadamı Sulhi Aksüt'ün, Beykoz Alibahadır Köyü'nde başlaması gereken inşaat projelerine hala başlamaması mahkemeyi harekete geçirdi. 60 bin lira borcu olan Aksüt'ün taşınmazlarına el konuldu.

İnşaat, gayrimenkul ve ulaştırmanın dış borcu 41.5 milyar dolar!

2004 yılında bankalar hariç şirketlerin dış kredi borcu 27.5 milyar dolardı. Şimdi ise bu rakam 115.8 milyar dolar. Bu rakamın yüzde 60'ı hizmetlere ait olup, hizmetler içinde de yüzde 60'ı inşaat, ulaştırma ve gayrimenkulun borcu...

İnşaat firmalarının bankalara borcu 110 milyar liraya çıktı!

Ekonomideki yavaşlama inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na göre inşaat sektöründeki borçluluk son 2,5 yılda iki kat arttı.

İskan almak için sgk borcu engel mi?

Bir yapının inşaat çalışmalarının bitmesi halinde yapının kullanılabilmesi için iskan raporunun da alınması gerekiyor. Peki, müteahhitin borcu varsa ne olur? İskan almak için sgk borcu engel mi?

Dış borçlanmayı en çok inşaat, ulaştırma ve enerji firmaları yaptı!

Özel sektörün yurtdışından sağladığı uzun vadeli kredi borcu 163,6 milyar ABD doları buldu. 402 milyar dolarlık toplam borçların yüzde 40'ı dış borçlanmayı daha çok, bankalar, inşaat-gayrimenkul, ulaştırma ve enerji firmaları gerçekleştirdi.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

dadyan inşaat borcu ne kadar Haberi

dadyan inşaat borcu ne kadar

Sevgi sofraları bu kez Dadyan Okulu yararına kurulacak. 13 Aralık Pazar günü Bakırköy Dznunt Surp Asdvadzadzni Kilisesi’nde Başepiskopos Aram Ateşyan’ın riyasetinde düzenlenecek Badarak ayininin ardından, madağ sofraları, Dadyan okulunun yeni inşa edilen binasındaki yemekhanede kurulacak. Madağ öncesi Agos’u ziyaret eden Vakıf Başkanı Mesut Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nail Toplayıcı ve Tanyel Haçikoğlu, vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  


Bütçe denk

Dadyan’ın yeni binasının, içinde bulunduğumuz eğitim yılında hizmete açılmasıyla birlikte boşaltılan eski binanın nasıl kullanılacağına dair görüşlerini de aktaran yönetim kurulu üyeleri, bu madağın geleceğe güvenle bakabilmeleri için çok önemli olduğunun altını çizdi. Okul bütçesi hakkında, “Devlet desteğinin önümüzdeki yıllarda da düzenli olarak gelmesi ve velilerin taahhüt ettikleri bağışları yapması durumunda, okul olarak bütçe açığımız çok fazla olmayacaktır” diyen...