06 / 05 / 2024

dağ köşkü Gölcük Milli Parkı

dağ köşkü Gölcük Milli Parkı

Bolu'da yer alan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov inşa edilecek. Bölgede 3.1 kilometre teleferik, 1.5 kilometre yamaç kızağı için ihale yapılacak. 

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Gölcük'te 23 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Kocaeli ili Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesinde yer alan 23 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Gölcü Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gölcü Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Hüseyin Gölcü tarafından kuruldu!

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

TOKİ Gölcük orta gelir kura çekilişi 17 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesindeki konutların kura çekilişi 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük’teki bungalov ve otel projesini mahkeme durdurdu!

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda 19 odalı dağ köşkü ve 25 bungalov projesini mahkeme durdurdu. Mahkeme proje kapsamında yapılacak olan dağ kızağı ve teleferik hattı projesinin durdurulması talebini ise reddetti.

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında Gölcük Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda imar konuşuldu.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi satış ihalesi 17 Temmuz'da!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde yer alan 79 adet dükkan 17 Temmuz'da yapılacak ihaleyle satışa çıkacak.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesini Kurtuluş Tokcan kazandı!

19 odalı dağ köşkü ile 25 adet bungolovdan meydana gelen Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin kazananı belli oldu. 

dağ köşkü Gölcük Milli Parkı Haberi

dağ köşkü Gölcük Milli Parkı

Hürriyet Gazetesi'nde Aysel ALP'in haberine göre  Bolu'nun sembollerinden biri olan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov yapılacak. Bolu Gölcük Milli Parkı, göl gazinosuyla birlikte 22 yıllığına kiraya da verilecek.


KİRACIDAN KİRALIK

Bolu Belediyesi, Gölcük Milli Parkı’nda 49 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın kiracısı olarak bulunuyor. Belediye kalan 22 yıllık süresini özel bir işletmeye devretmek üzere ihaleye çıktı. 

2040 yılının sonuna kadar Gölcük Dağ Köşkü, 25 adet bungolov ile Gölcük Göl Gazinosu kiraya verilecek. 19 Aralık Salı günü ihale gerçekleştirilecek. 

İnşaat bittikten sonra aylık aylık kira bedeli ilk 5 yıl için 10 bin lira artı hasılattan yüzde 1 pay olarak belirlendi. 5 yıldan sonra ise cirodan yüzde 1 pay olacak ve bu pay 20 bin liranın altında...