09 / 05 / 2024

Dağ Mimarlık Firuzköy 1. Etap 1. Kısım

Dağ Mimarlık Firuzköy 1. Etap 1. Kısım

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Erdoğmuş tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

İstanbul'da aylık enflasyon yüzde 1,66 oldu: İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi yüzde 1,66 arttı! 

İTO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Mayıs ayında İstanbul'da yıllık enflasyon yüzde 56,05, aylık enflasyon yüzde 1,66 olarak gerçekleşti.  

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic .San. A.Ş.'ye gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesi 2'nci oturum tarihi 2 Haziran 2022 saat 14:30 olarak açıklandı. İhale kapsamında Pazarlık- Açık Artırma yapılacak. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 5.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 30 Mayıs 2022'de saat 14:30'da yapıldı. Peki İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde hangi firma kaç lira teklif verdi?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Dağ Mimarlık Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Haberi

Dağ Mimarlık Firuzköy 1. Etap 1. Kısım

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanmasına ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 30 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilmişti. 26 Ağustos 2022 tarihinde ise proje için sözleşme imzalandı. 

Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için Yüklenici Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. ile 26 Ağustos 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli şu şekilde açıklandı:

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 5.115.000.000...