07 / 05 / 2024

Dağ Mühendislik Doğa Şehir

Dağ Mühendislik Doğa Şehir

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.

Japonya'da depremler doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izleniyor! Türkiye'de de böyle olabilir mi? 

Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada yer alan videoda depremlerin doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izlendiği görüldü. Peki Türkiye'de bu mümkün mü? İşte vatandaşların yorumları...

Akaryakıt fiyatlarında 50 TL sinyali! Benzin ve motorine zam kapıda mı? SON DAKİKA!

Petrolün yanı sıra dolar kurundaki yüksek seyir de akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin ve motorine zam kapıda mı? İşte o açıklamalar...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Dağ Mühendislik Doğa Şehir Haberi

Dağ Mühendislik Doğa Şehir

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor. Yeni kampanyaya göre Konyalılar, yüzde 0.89 banka oranı ve 120 ay vadeyle daire sahibi olabilecek. Güvenli, çevreci ve konforlu modern yaşam alanları inşa eden Dağ Mühendislik, ev sahibi olmak isteyen ya da yatırım tercihini konuttan yana kullanmak isteyen Konyalılar için özel ödeme koşulları sunuyor. Dağ Mühendislik’in Konya’da projelendirdiği ve satışı devam eden projeleri; Doğa Şehir ve Floraşehir’den daire almak isteyenler; yüzde  0.89 banka oranı ve 120 ay vade imkanına sahip bulunuyor. Konya’nın Selçuklu Yazır bölgesinde yükselen projeler; lokasyonu ve tüm hastanelere olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Konya’ya hakim manzarasıyla büyük ilgi gören Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinin inşaatlarının...