07 / 05 / 2024

dağ mühendislik Floraşehir projesi

dağ mühendislik Floraşehir projesi

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Gelener tarafından kuruldu.

Şehir Elektrik Danışmanlığı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Elektrik Danışmanlığı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt     Altıok tarafından kuruldu. 

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçe Erbay tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak...

Türas İnşaat Mühendislik Proje Elektrik Gıda İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Türas İnşaat Mühendislik Proje Elektrik Gıda İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

dağ mühendislik Floraşehir projesi Haberi

dağ mühendislik Floraşehir projesi

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor. Yeni kampanyaya göre Konyalılar, yüzde 0.89 banka oranı ve 120 ay vadeyle daire sahibi olabilecek. Güvenli, çevreci ve konforlu modern yaşam alanları inşa eden Dağ Mühendislik, ev sahibi olmak isteyen ya da yatırım tercihini konuttan yana kullanmak isteyen Konyalılar için özel ödeme koşulları sunuyor. Dağ Mühendislik’in Konya’da projelendirdiği ve satışı devam eden projeleri; Doğa Şehir ve Floraşehir’den daire almak isteyenler; yüzde  0.89 banka oranı ve 120 ay vade imkanına sahip bulunuyor. Konya’nın Selçuklu Yazır bölgesinde yükselen projeler; lokasyonu ve tüm hastanelere olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Konya’ya hakim manzarasıyla büyük ilgi gören Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinin inşaatlarının...