30 / 04 / 2024

Dağ Yapı İnşaat iletişim

Dağ Yapı İnşaat iletişim

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Semra Davulcu tarafından kuruldu.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Semra Davulcu tarafından kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Revan Yapı İnşaat Ve Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revan Yapı İnşaat Ve Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kereçin tarafından kuruldu.

Royal Sarı Yapı İnşaat İthalat İhracat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Sarı Yapı İnşaat İthalat İhracat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Sara tarafından kuruldu. 

Ağabay Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağabay Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vural Beyni tarafından kuruldu.

Özister Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özister Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Ziyaddin Özister ve Mohammad Haroon Gulzar ortaklığında kuruldu. 

Gpulaş Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Tekel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gpulaş Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Tekel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Pulaş tarafından kuruldu. 

Keos Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keos Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çebi tarafından kuruldu. 

H2 Consept Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

H2 Consept Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Olağan tarafından kuruldu. 

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Akkılı. tarafından kuruldu. 

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

Feyman Yapı İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyman Yapı İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Öztürk tarafından kuruldu.

Dağ Yapı İnşaat iletişim Haberi

Dağ Yapı İnşaat iletişim

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Semra Davulcu tarafından kuruldu.

Dağ Yapı İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...