03 / 05 / 2024

dağarlar yol çalışmaları

dağarlar yol çalışmaları

Manisa'nın 17 ilçesine hizmetlerini ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Dağarlar Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yenilenen haliyle bölge sakinlerinin kullanımına sunulan yol, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

1935'te 'İstanbul'da inşaat çalışmaları durdu' iddiası!

1935 yılının sonlarına doğru İstanbul'da inşaat çalışmalarının durduğuna dair haberler gelmeye başlamış.  Peki 1935 yılında İstanbul'da inşaat durdu mu?

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Kayabaşı Rami Kuru Gıda Hali'nde çalışmalar başladı!

TOKİ'nin Kayabaşı'nda hayata geçirdiği Kayabaşı Rami Kuru Gıda Hali'nde çalışmalar başladı, dev projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Bafra'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra'da kent yenileme çalışmaları sürüyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

dağarlar yol çalışmaları Haberi

dağarlar yol çalışmaları


Manisa’nın il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları ile vatandaşları kaliteli ve konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de Dağarlar Mahallesi’nde yaklaşık 3 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve bakımsız durumda bulunan yolda yapılan çalışmalar için memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Dağarlarda Ulaşımın Kalitesi Arttı

Manisa’nın il genelinde yolları bir bir yenileyerek vatandaşları modern ve konforlu yollarla buluşturduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ise,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde yıllardır bakımsız olan ve vatandaşlarımız için çileye dönüşen yolları bir bir yeniliyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemiz Dağarlar Mahallemizde de yaklaşık 3 kilometrelik yolu yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.  Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar” dedi.



Manisa Büyükşehir...