15 / 05 / 2024

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri adres

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri adres

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi, Hakan Zan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Çağatay Daştan tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Ağıl tarafından kuruldu.

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri adres Haberi

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri adres

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi, Hakan Zan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri,tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.)imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi,alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı,çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley,parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirmeparçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım,satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat taahhüt vemüteahhitlik işleri yapmak, resmi...