03 / 05 / 2024

Dağdibi Köyü Göleti

Dağdibi Köyü Göleti

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Keles Dağdibi Göleti'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın, sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Avrupa Merkez Bankası'ndan büyük yenilik! Görenler hayrete düşecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası yetkilileri 2025 yılında euro ile ilgili yeni bir yeniliğe imza atacaklarını açıkladı. Görenler hayrete düşecek.  Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Küresel gıda fiyatlarında yükseliş! Nisanda 127,2 seviyesine çıktı!

Dünya gıda fiyatları nisanda 127,2 seviyesine çıkarak son bir yıldır ilk kez artış gösterdi. Küresel gıda fiyatlarında yükseliş. Nisanda 127,2 seviyesine çıktı.

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Euro 30 gün sonra tam tam anlamıyla böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılının ilk toplantısını 2 Şubat günü gerçekleştirdi. Şimdi ise gözler 16 Mart tarihine çevrilirken euro kurunun 30 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın.

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

Piyasalarda bugün, Avrupa Merkez Bankası konuşmaları takip edilecek. ECB yetkililerinden şimdiden açıklamalar gelmeye başlarken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın...

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Dolarda beklenen gün geldi! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Kıyıda köşede doları olanlar zaman kaybetmeden bakın

Son dakika dolar/TL kuru yurt içi ve yurt dışı piyasalarda ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Doların kaderini belirleyecek gün geldi. Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı Kıyıda köşede dolar olanlar zaman kaybetmeden bakın!

Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Fed peş peşe açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın!

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kala yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Fed'ten peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın. Son dakika dolar gelişmesi...

Euro 8 gün sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası duyurdu! Kıyıda kenarda 1 eurosu bile olanlar çabuk bakın!

Euro Türk Lirası ve dolar karşısında güçlenmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise eronun ne kadar olacağını merak ediyor. Avrupa Merkez Bankası duyurdu. Euro 8 gün sonra resmen böyle olacak! Kıyıda kenarda 1 eurosu bile olanlar çabuk bakın...

Dağdibi Köyü Göleti Haberi

Dağdibi Köyü Göleti


Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Keles Dağdibi Göleti'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın, sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Aydın önergesinde "Bursa ile Keles ilçesinde 1996 yılında yapımına başlanan Dağdibi Köyü Göleti ancak 16 yılda tamamlanabilmiştir. Göletin 2012 yılında bitirildiğinin açıklanmasına rağmen, arazilere su taşıyacak kanalların yapımı tamamlanmadığı için dört yıldan bu yana ilçeye bağlı Baraklı, Pınarcık, Dağdibi, Epçeler, Büyük Deliller, Küçük Deliller köylerine su verilememektedir. Yapımına başlanan su kanallarındaki borular da patlamış, kullanılmadan işlevini yitirmiştir. Yöre halkı yıllardan bu yana çaresiz beklemektedir." dedi.


Aydın'ın soruları


1. Keleş Dağdibi Göleti’nin tam olarak bitirilmesi için bir planlamanız var mıdır?


2. Su kanallarının bitirilmesi için bir takvim belirlediniz mi?


3. 2016 yılında Gölet için ne kadar ödenek ayrılmıştır?


4. Su kanallarının...