28 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!



Gümüş fiyatları gümüş almak veya bozdurmka isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları hafatnın ilk gününe yükselişle başlarken 15 TL sınırına kadar dayandı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi? Gümüş fiyatları ne olur?'' sorularının yanıtlarını merak ederken, analistlerden ''Gümüş Tesla gibi patlayabilir!'' uyarısı geldi.

Peki bugün gümüşün gram fiyatı ne kadar? gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? İşte 2 Ocak 2023 gümüş fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön