03 / 05 / 2024

dağıstan Palmiye Park Mare

dağıstan Palmiye Park Mare

Veryeri ve Dağıstan ortaklığının 6’ncı projesi Palmiye Park Mare’nin temeli atıldı. Mare, deniz kenarında müstakil hayatın rahatlığını site konseptinde sunuyor.

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin düzenini bozmadı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin kapılarını Elle Decor Dergisi'ne açtı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Ordu Botanik Parkı'nın sökülmesine tepkiler sürüyor!

Ordu'da bulunan Batonik Park'ın sökülerek yerine şehir hastanesi yapılması planı hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Ordu Valisinin “Şehir hastanesine ilişkin imar değişikliğine itiraz olmadı” açıklamasına Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği (ORÇEV) Başkanı Gül Ersan'dan itiraz geldi.

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

Mamak'a 2016'da 20 yeni park!

Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor.

dağıstan Palmiye Park Mare Haberi

dağıstan Palmiye Park Mare

Keyifli yaşam alanlarının uzmanı Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. 42 dairelik butik bir site olan Palmiye Park Mare, denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor. 


Palmiye Park Mare, konumu itibariyle şehrin ortasında şehrin gürültüsünden kaçışı vaat ediyor. TED Koleji ve denize yürüme mesafesinde olan Mare,  Urla’nın karakteristik yapısını yakalayan tarzıyla da dikkat çekiyor. 



Fitness, hobi ve parti odaları sitede dikkat çeken detaylar. Mare’de rahatlıkla yatılı gelmiş misafirlerinizi ağırlamanıza imkan veren misafir odaları da düşünülmüş. 


Mare’yle ilgili çok heyecanlı olduklarını belirten CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Biz bize yaşayacağımız bir proje hayal etmiştik. Az katlı bloklarda, yeşil ve mavinin birlikteliğinde samimi bir yaşam alanı tasarladık. Başta İstanbul olmak üzere İzmir ve...